Ga naar inhoud

Routeplanner app

Wat zijn de voordelen van routeplanner app voor jouw bedrijf?

Voor bedrijven die transport opdrachten uitvoeren is een goede routeplanner app onmisbaar. Sommige bedrijven gebruiken hiervoor gratis programma's zoals Google Maps, maar in veel gevallen is dit niet de meest efficiënte optie. In Google Maps kun je bijvoorbeeld niet meerdere opdrachten invoeren, hierdoor berekent Google Maps niet de snelste route. Dit kan een bedrijf niet alleen veel tijd, maar ook veel geld kosten. Gelukkig zijn er goede routeplanner apps op de markt om jou te helpen. 

Routeplanner app

Wat is een routeplanner app?

Een Routeplanner app helpt je bij het optimaliseren en plannen van de routes van je chauffeurs. Het ene app is de andere app niet, maar een goede app helpt je met:

  • Communicatie tussen je medewerkers op kantoor en de chauffeurs op de weg;
  • Een routeplan voor meerdere voertuigen in één routeplanning;
  • Inzicht in waar alle chauffeurs zijn door een live-locatie op de kaart te tonen.

Daarnaast is het prettig als je jouw chauffeurs ook meerdere opdrachten mee kan geven, waardoor er veel tijd kan worden bespaard. De routeplanner app kan zelfs de beste routes voor je uitrekenen, zodat de chauffeur efficiënt kan rijden. Met een goede routeplanner app, wordt de werkdag niet alleen leuker voor de medewerkers op kantoor, maar ook voor de chauffeurs.

Er zijn meerdere routeplanner apps op de markt. Om het meeste uit de app te kunnen halen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je tot een aankoop overgaat. Houd hierbij ook vooral rekening met de groeimogelijkheden van jouw bedrijf. 

Waarom RouteLogic

Routeplanner app software voor meerdere voertuigen

Als je momenteel slechts één chauffeur hebt, lijkt het gebruiken van routeplan software misschien overbodig, maar wanneer je bedrijf plotseling snel groeit en je meerdere voertuigen moet laten rijden, is het heel belangrijk om een goede routeplanner te hebben. Door te investeren in een goede routeplan software, zorg je ervoor dat jouw bedrijf is voorbereid op de toekomst. 
Voordelen Routelogic

Voordelen van routeplanner app software

RouteLogic is een routeplanner app die beschikt over veel voordelen. Zo krijgen de chauffeurs bij RouteLogic een eigen app, waardoor er gemakkelijk afspraken kunnen worden gemaakt over bijvoorbeeld laad- en lostijden. Daarnaast is RouteLogic zeer gemakkelijk in gebruik, waardoor er ook op kantoor efficiënt kan worden gewerkt. Verder biedt RouteLogic de volgende voordelen:

  • Je hebt minder tijd nodig om goede routeplannen te maken, je bespaart dus flink veel tijd met plannen.
  • Je chauffeurs rijden efficiëntere routes, je bespaart brandstof en arbeidstijd.
  • Je klanten weten precies hoe laat je langs komt met een bestelling. Je staat minder vaak voor een dichte deur en hoeft dus geen 2e of zelfs 3e keer langs om een bestelling te bezorgen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Probeer RouteLogic dan gratis uit en ontdek de voordelen voor jouw bedrijf.

Deze bedrijven plannen hun opdrachten met de routeplanner app van RouteLogic

RouteLogic in het kort

Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 
Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Plan je route

Gemakkelijke routeplanner app

Je bent op zoek naar routeplanner app die voor jouw situatie werkt. De beste manier om daar achter te komen is om de app te gaan proberen en je routes ermee te plannen. RouteLogic is de eerste 7 dagen volledig gratis. In deze 7 dagen kan je alle mogelijkheden uitproberen zonder ergens aan vast te zitten.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!