Ga naar inhoud

Branches

Maak kennis met RouteLogic. Dé routeoptimalisatie software die je helpt bij het efficiënt plannen van én communiceren over je geoptimaliseerde routes voor meerdere adressen. RouteLogic is voor vele branches de oplossing. Met eigen ogen zien? Probeer RouteLogic nu gratis uit!

Food delivery

Maaltijdboxen, boodschappen, bbq, catering, voeding allemaal verse producten die je met zorg bij jouw klant wilt bezorgen. Maar hoe pak je dat efficiënt aan als je bedrijf groeit en de orders toenemen?

Bouw en tuin

Het leveren van grote, zware en/of kwetsbare pakketten, zoals (tuin)planten, bomen en spiegels, vergt speciale zorg. Het is van cruciaal belang dat deze producten in perfecte staat bij de klant aankomen, zonder enige schade en op het afgesproken tijdstip. Dit is echter geen eenvoudige taak, omdat het vaak gaat om kwetsbare pakketten of pakketten waarvoor ter plaatse service nodig is.

E-commerce

Al is het bestelproces nog zo vlekkeloos en jouw producten nog zo goed, als het in de last-mile verkeerd gaat heb je een boze klant. Een efficiënte en betrouwbare bezorging is van groot belang om de klanttevredenheid hoog te houden en klantenbinding te bevorderen. Hoe doe je dit? 

Chauffeursapp

Healthcare

Niet iedereen is in de gelegenheid om bij de apotheek langs te gaan. Echter is het natuurlijk wel van belang om medicijnen bij de juiste mensen te krijgen. Een apotheek bezorging is hier een oplossing voor, dat moet natuurlijk zo efficiënt en praktisch mogelijk verlopen. Dit kan met RouteLogic, wat de bezorgsoftware is die je net dat beetje extra geeft dankzij allerlei extra features. Dit zorgt voor een efficiënte apotheek bezorgservice
Gratis routeplanner

Retail distributie

Elke dag worden er weer enorm veel bestellingen gedaan en is het zaak de bestellingen zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Het plannen van routes, rijden, bezorgen van producten en afleveren kan een zeer ingewikkelde puzzel zijn om zelf uit te voeren en daarom is daar de praktische software van RouteLogic voor. Maar in het kader van distributie software zijn weer verschillende opties en het is zaak daarin de beste oplossing te vinden voor jouw onderneming. De goederenstroom in logistiek opzicht moet immers op de meest efficiënte wijze verlopen zonder al te veel onderbrekingen of belemmeringen.
Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Stomerij

Kleding stomen wordt door consumenten voornamelijk gedaan bij een stomerij, echter is er niet overal in de buurt een stomerij te vinden. Een stomerij ophaalservice ofwel was ophaalservice is de ideale oplossing om op dit probleem in te spelen. Het is een stukje uitbreiding van jouw dienstverlening en om dat zo goed mogelijk in te richten, is het vanzelfsprekend erg fijn als je daarvoor doelgerichte middelen ter beschikking hebt.

Waste collection

Containers worden diverse doeleinden gebruikt en één daarvan is natuurlijk afval. Consumenten leggen nieuwe tuinen, verbouwen hun huizen en produceren hiermee afval. Een container is hierbij een handig middel om gelijk van groot en grof afval af te geraken. Zodoende is een container dienst voor waste collection een veelgebruikte optie, maar het afleveren en ophalen van deze containers moet natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk verlopen.

Horecaleverancier

Horeca

Als horecaleverancier sta je voor de uitdaging om jouw producten efficiënt te plannen en tijdig en correct te leveren. Het voldoen aan de leveringsvereisten van jouw klanten is van groot belang en vertragingen zijn niet acceptabel. Communicatie met de klant is voor jou als horecaleverancier van groot belang. Jouw klanten willen weten wanneer hun bestelling wordt geleverd. Met tijdvaklevering en track-and-trace van RouteLogic zet je de eerste stap
Bespaar logistieke kosten

Logistiek

De logistieke sector staat voor talrijke uitdagingen, maar één van de voornaamste uitdagingen is het optimaliseren van de routes voor goederenlevering. Routeoptimalisatie speelt een essentiële rol in de logistieke planning, omdat het de transportefficiëntie verhoogt, kosten verlaagt en de algehele kwaliteit van de dienstverlening verbetert. 
Meubels afleveren

Grote en zware pakketten

Bij het afleveren van omvangrijke en zware pakketten zijn er verschillende uitdagingen waar men mee te maken krijgt. Het communiceren met de klant, het plannen van routes, de dienstverlening tijdens de bezorging en het vinden van geschikt transport zijn slechts enkele van deze uitdagingen. Maar hoe ga je om met deze uitdagingen? Lees verder. 
Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 
Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!