Ga naar inhoud
Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur)

Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) 

Chauffeurs zijn een onmisbare schakel in jouw bezorgdienst. Weten zij niet goed wat ze moeten doen? Dan loopt zelfs de beste route volledig mis.

Zonde! Met Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) van RouteLogic (Apple, Android en webversie) weten jouw chauffeurs exact wat er van hun verwacht wordt, waar ze eventueel elektrisch moeten laden en verlopen jouw routes soepel.

Het resultaat? Minder stress bij jouw chauffeurs en je hoeft als planner nooit meer te bellen met je chauffeurs. Chauffeurs zijn met de APP altijd up-to-date.

Inzicht klantgegevens

Jouw chauffeurs up to date

In de Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) zien chauffeurs in één oogopslag alle opdrachten op hun route. Bij elke opdracht staan, naast adresgegevens, ook de contactgegevens van de klant en wat er bezorgd moet worden. 

Ook zien chauffeurs hoe laat ze verwacht worden en hoeveel tijd ze voor- of achter lopen met hun route en waar en hoe lang ze moeten laden als het een elektrisch voertuig is. 

Chauffeurs-app navigeren

Efficiënt navigeren

Je chauffeurs hoeven niet langer zelf hun route uit te stippelen. Met één druk op de knop navigeert de chauffeur naar zijn opdracht en ontwijkt hij eventuele files. Via de chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) krijgt en chauffeur altijd de snelste route naar zijn volgende bestemming.

En is er onverhoopt toch vertraging op de route, dan wordt er automatisch een update gestuurd naar je klant met een nieuwe actuele aankomsttijd.

Alternatief voor Bumbal

Welke mogelijkheden bieden we je nog meer?

 • Met één druk op de knop belt je chauffeur met de klant
 • Door live-locatie zie jij als planner precies waar de chauffeur is
 • Zie precies of chauffeurs voor- of achter op schema lopen
 • Ontwijk files en navigeer altijd de snelste route naar je bestemming
 • Zien waar en hoe lang je moet laden als je een elektrisch voertuig rijdt
 • Laat chauffeurs direct een retouropdracht inplannen met de klant
 • Laat je klant tekenen voor ontvangst
 • Zie welke bezorgwijze klanten hebben gekozen (bij de buren, bij de voordeur of persoonlijk afleveren)
 • Maak een foto van de levering en stuur een persoonlijk bericht aan je klant
 • Spoedopdrachten of wijzigingen zijn direct zichtbaar voor de chauffeur
 • De chauffeurs app's zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels
 • Pakbon, factuur, montageinstructies? Chauffeurs bekijken ze in de APP
Track en track systeem (tracking software)

Altijd in contact met klanten en chauffeurs

Voor veel ondernemers is een app de manier om klanten en/of medewerkers aan je te verbinden. Door middel van een app ben je namelijk altijd met ze in contact. Of ze nu onderweg zijn of niet. Vooral wanneer medewerkers werk verrichten buiten een kantoor is een app een uitstekende uitkomst. Wanneer je werkzaam bent binnen de logistiek of e-commerce, is een app een uitstekend middel om jouw chauffeurs letterlijk de weg te wijzen. Met een chauffeurs app hebben jouw chauffeurs inzicht in de routes die zij moeten rijden en navigeren ze direct naar de route.

Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur)

Logistieke voordelen van een chauffeurs-app

1. Realtime-inzicht

Precies zien waar een chauffeur zich bevindt? Dankzij Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) kan een planner de realtime locatie van zijn of haar chauffeurs inzien. Dit zorgt voor transparantie tijdens het bezorgproces. 

2. Actuele ritplanningsinformatie

In de Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur) zien je chauffeurs in één oogopslag welke route zij die dag moeten rijden en alle opdrachten op hun route. Daardoor kunnen zij snel klantgegevens en orderdetails opzoeken. Ook wijzigingen in een route zijn direct zichtbaar voor chauffeurs.

3. Papierloos transport proces

Dankzij de app zeg je gedag tegen onnodig veel papierwerk. In het overzicht staan de opdrachten weergegeven met daarbij de klantgegevens, zoals adres en naam. Moeten klanten tekenen voor ontvangst? Dat kan ook in de app, zodat iedereen op de hoogte is. 

Bezorg-app (routeplanner software voor bezorger)

Routeplanner app voor chauffeur: wat kun je verwachten?

4. Snelle communicatie met de klant

Wanneer er onverwachtse vertraging optreedt, wordt automatisch (instelbaar) een bericht naar jouw klant gestuurd met de nieuwe aankomsttijd. De chauffeur heeft ook alle gegevens bij de hand om de klant even op te bellen mocht dit makkelijker zijn.

5. Beschikbaar op alle devices

Het gebruik van de chauffeursapp is gratis én kan ingezet worden voor één of honderden chauffeurs tegelijkertijd. De app is beschikbaar voor Android en iOS. 

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!