Ga naar inhoud
Route uitstippelen

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic

Als je dagelijks veel opdrachten wilt plannen dan is het niet handig om dit handmatig te moeten invoeren. In RouteLogic hebben we het importeren van jouw opdrachten super snel en eenvoudig gemaakt. 

In welk systeem jouw bestellingen ook staan, exporteren van jouw bestelling naar Excel is altijd mogelijk. De indeling van het Excel bestand zal per systeem verschillen. We hebben ons systeem getrained om elk Excel bestand te kunnen importeren en begrijpen. 

Dus exporteer je bestelling uit Shopify, WooCommerce, Exact Online of welk systeem jij ook gebruikt. Importeer het bestand bij RouteLogic en wij herkennen automatisch de juiste gegevens zodat deze op de juiste plek in RouteLogic komen. Wil je dagelijks automatisch al je bestelling in RouteLogic zien? Kijk dan naar één van onze standaard koppelingen of een maatwerk API koppeling.

Koppel jouw applicatie via Zapier in 5 minuten

Met Zapier koppel je in enkele minuten 2000+ apps met RouteLogic. 
Bekende partijen zoals Shopify, WooCommerce, Magento, BigCommerce en Trengo allemaal zijn ze nu eenvoudig met RouteLogic te verbinden door de Zapier APP. 

Met de Zap maak je automatisch opdrachten aan in RouteLogic en haal je, als de planning is gemaakt, de precieze volgorde van de opdrachten per voertuig op. Ook kan je de status van een opdracht (bijv. afgeleverd) synchroniseren met je eigen webshop. 

Een API koppeling opzetten

Wanneer je dagelijks veel opdrachten in een route wilt verwerken en een Zapier koppeling is in jouw situatie geen oplossing dan is het opzetten van een API koppeling de beste oplossing. Met de API koppel je jouw applicatie aan RouteLogic en zijn je opdrachten direct zichtbaar. Naast het inlezen van opdrachten is het met de API ook mogelijk om opdrachten te wijzigen, hierdoor neem je altijd de juiste gegevens in je route mee.

Er zijn ook situaties denkbaar dat je bepaalde business logica wilt verwerken in de opdracht die je aanlevert. Geen probleem, met de API van RouteLogic bepaal je dat zelf. Besteld je klant op 1 adres meerdere goederen of een heel zwaar pakket? Dan heb je meer laad- en lostijd nodig dan een eenvoudige opdracht. Geef je aangepaste laad- en lostijd door bij deze opdracht en RouteLogic houdt automatisch rekening met een langere laad-en lostijd in je route berekening. Er zijn meer specifieke situaties te bedenken waarin dit handig is, daarom denken we graag met je mee en delen we graag onze kennis en ervaring met je!

Je kan een koppeling laten maken door je eigen ICT-partij of ontwikkelaar maar het is ook mogelijk dat wij je daarbij helpen. 

Heb je vragen over het maken van een koppeling? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk alvast de API documentatie.

Maak het beladen van je voertuig eenvoudiger, sneller en foutloos!

Zodra jouw route is berekent in RouteLogic kan je met de API de volgorde van de route per voertuig ophalen. Zo weet je precies in welke volgorde je jouw voertuigen moet laden en welke orders er in welk voertuig moeten komen. Deze gegevens kan je gebruiken in je eigen applicaties door ze op te halen via onze API. 

Een aantal opdrachtgevers heeft de route volgorde gekoppeld aan hun productieproces. De opdrachten worden dus geproduceerd op volgorde van de route. Hierdoor kan het voertuig direct na productie geladen worden. Deze opdrachtgevers sparen één stap in het proces uit en verkorten zo hun logistieke proces.

RouteLogic Engine

Heb je een zeer grote vloot met voertuigen en gebruik je al diverse software oplossingen? Dan is het niet prettig om weer een applicatie toe te voegen. Kies er dan voor om jouw applicaties rechtstreeks met de RouteLogic Engine te verbinden via een API. 

RouteLogic Engine is een uniek route optimalisatie algoritme.
Je integreert onze API binnen een uur met je eigen software en maakt zo jouw routes tot 30% efficiënter.

Hierdoor bespaar je veel tijd en geld, rijden jouw chauffeurs altijd de slimste route én krijgen jouw klanten een aankomsttijd die klopt.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!