Ga naar inhoud

RouteLogic in de media

RouteLogic verschijnt meermaals in de media! Van artikelen over duurzaamheid tot een podcast van de SaaS Bazen waar ondernemer en oprichter van RouteLogic, Niels Callenbach, vertelt over de SaaS oplossing voor het inplannen van geoptimaliseerde routes. 

RouteLogic winnaar gouden Dutch Interactive Award

"RouteLogic veroorzaakt revolutie in e-commerce met last-mile oplossing en wint gouden Dutch Interactive Award"

Amsterdam, 9 juni 2023 - Een sprankelende overwinning voor RouteLogic! RouteLogic nam in de Beurs van Berlage een prestieuze gouden Dutch interactive award in ontvangst.

RouteLogic, is een baanbrekende SaaS-oplossing die streeft naar een ultieme bezorgervaring voor de klant. De software optimaliseert de routeplanning voor bedrijven, resulterend in significante besparingen op tijd en brandstof, nauwkeurige aankomsttijden en communicatie wat resulteert in de ultieme klantbeleving.

RouteLogic wordt geprezen voor de ontwikkeling van een baanbrekend algoritme dat bedrijven die zelf of voor derden bezorgen in staat stelt hun routes sneller en nauwkeuriger dan ooit te plannen. Deze technologische mijlpaal is een reuzensprong op de weg naar nog efficiënter en duurzamer transport.

Hier is succesvol een betere oplossing neergezet voor wat gerust een cruciale stap in de e-commerce mag worden genoemd. Het is een gedurfde keuze om zelf een algoritme te bouwen, maar die keuze betaalt zich uit. Dit is goed voor de wereld en klaar voor snelle groei.” Taco Stomps – jurylid Dutch Interactive Awards.

Meer informatie

RouteLogic sleept Veluwse Innovatie Publieksprijs 2023 in de wacht voor grensverleggende routeplanning software

Een sprankelende overwinning voor RouteLogic! RouteLogic, de pionier op het gebied van slimme routeplanning software, heeft de prestigieuze Veluwse Innovatie Publieksprijs 2023 in ontvangst mogen nemen. Samen met Bakkerij Schuld werd het bedrijf tijdens een feestelijke ceremonie in Oldebroek bekroond voor haar innovatieve bijdrage aan de logistieke sector.

"Innoveren gaat niet zonder slag of stoot. Door de Veluwse Innovatieprijs te winnen met RouteLogic, bevestigt dit ons dat we op de goede weg zijn. Het prikkelt ons ook om nog een extra stap bij te zetten en andere geweldige ideeën tot leven te wekken." Niels Callenbach, oprichter van RouteLogic.

RouteLogic wordt geprezen voor de ontwikkeling van een baanbrekend algoritme dat bedrijven die zelf bezorgen of voor derden bezorgen in staat stelt hun routes sneller en nauwkeuriger dan ooit te plannen. Deze technologische mijlpaal is een reuzensprong op de weg naar nog efficiënter en duurzamer transport.

Bekijk hier de film die gemaakt is voor de Veluwse Innovatieprijs

Hoe RouteLogic de perfecte aankomsttijd weet te voorspelen met haar unieke algoritme

Niels Callenbach, oprichter van RouteLogic is op uitnodiging te gast bij BNR Nieuwsradio om in 60 seconden RouteLogic te pitchen. In het gesprek daarna wordt hij bevraagd door BNR host Thomas Van Zijl, Kim KLeine Staarman (CEO - Spargle) en Cilian Jansen Verplanke (Owner - Karmijn Capital). Het gehele gesprek luister je hier terug.

Startup van de Week: RouteLogic wil met routeplanning tijd, geld en CO2-uitstoot besparen

RouteLogic is slimme en betaalbare routeplanningsoftware die ondernemers minimaal 30 procent rijtijd, geld én CO2-uitstoot bespaart bij de bezorging van hun producten. Die belofte doet de 39-jarige Niels Callenbach uit Ermelo, de bedenker van RouteLogic en al twintig jaar succesvol tech-ondernemer. RouteLogic is onze Startup van de Week. Lees hier het volledige artikel.

MT/SPROUT: RouteLogic maakt met zijn routeplanner van elke bezorging een Coolblue-ervaring

‘Die tijd- en brandstofbesparing is mooi, maar ik denk dat gebruikers meer aanslaan op de klantervaring die ze met RouteLogic voor elkaar krijgen’, zegt oprichter van RouteLogic Niels Callenbach (links op de foto boven). ‘Consumenten zijn verwend geraakt door Coolblue en andere partijen, die ze exact vertellen wanneer iets wordt bezorgd. Die extra informatie – en wij kunnen met 98,5 procent zekerheid voorspellen wanneer een chauffeur arriveert – is superbelangrijk voor de klantervaring. Daar word je als bedrijf op beoordeeld.’ Lees hier het hele artikel.
Bezorgroute plannen

RouteLogic helpt pakketbezorgers overleven in brandstofcrisis

EMERCE
Emerce heeft een artikel geplaatst over RouteLogic. Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. ''RouteLogic is per direct gratis beschikbaar voor iedereen die zelf eenvoudig online bezorgroutes wil plannen. Bezorgers besparen hiermee tot 40% op brandstof, rijtijd en CO2-uitstoot. Het is de eerste routeplanner die duurzamer bezorgen op deze schaal mogelijk maakt''. Lees het hele artikel over hoe RouteLogic pakketbezorgers helpt overleven in de brandstofcrisis. 
 

Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

RouteLogic berekent de slimste route voor elk pakketje

TTM heeft een interessant artikel geplaatst over hoe RouteLogic de slimste route berekent. ''Het plannen van de meest efficiënte route is voor elke pakketbezorger een grote uitdaging, helemaal met de brandstofprijzen van dit moment. Elke onnodige kilometer zorgt voor extra brandstofkosten, CO2-uitstoot en wachttijd voor de klant. Bovendien kost het plannen van die route ook weer extra arbeidsuren. RouteLogic berekent eenvoudig de optimale route voor bezorgers''. nieuwsgierig naar het hele artikel? Lees hier op TTM over hoe RouteLogic de slimste route berekent. 

RouteLogic in de Saas Bazen Podcast

Niels Callenbach, founder van routelogic.io spreekt in deze podcast met Johan de Wit van Nordhaven over RouteLogic, de SaaS oplossing voor het inplannen van geoptimaliseerde routes. Wat bijzonder is aan het verhaal, is dat Niels naast Routelogic een agency heeft, OrangeTalent, het bureau achter RouteLogic. Niels is dus een agency baas én saas baas. Benieuwd hoe Niels denkt over de uitdagingen en kansen die RouteLogic met zich meebrengt? Beluister dan de podcast!

 

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!