Ga naar inhoud

Partners

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Zonder een goede samenwerking kom je als bedrijf niet veel verder. Dat geldt niet alleen voor bedrijven maar ook voor software. Daarom werken we bij RouteLogic samen met andere software leveranciers. Door samen op te trekken realiseren we een goede integratie tussen RouteLogic en andere softwarepakketten. Hierdoor kan je nog sneller RouteLogic integreren in jouw bedrijfsprocessen. 

Naast onderstaande leveranciers is RouteLogic ook makkelijk te koppelen met andere softwarepakketten. Kijk hier voor alle koppelingsmogelijkheden en voor onze API informatie.

Wil je jouw software applicatie gekoppeld hebben met RouteLogic maar zie je deze er niet tussen staan. Laat het ons weten

Compad - bakkerijsoftware

Compad Software is een zelfstandige onderneming en is in 1995 opgericht. Al meer dan 25 jaar ontwikkelt Compad innovatieve branche software voor bakkersbedrijven, horeca, detailhandel en zorginstellingen.
Wij hebben ruime ervaring in het bedenken en ontwikkelen van oplossingen, waarbij het bedieningsgemak centraal staat.

Omdat eenvoud, kwaliteit en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staan zijn wij voortdurend in ontwikkeling.

Deze ontwikkeling uit zich niet alleen in de kwaliteit, maar ook in de kwantiteit. Zo is Compad Software in 2013 uitgebreid met Compad Reclamestudio, zodat wij u ook op het gebiedt van reclame, websites en webshops van dienst kunnen zijn.

FleetGo

Bij FleetGO helpen we bedrijven om de complexiteit van transport, logistiek, wagenparkbeheer en chauffeurs te verminderen en de wettelijke obstakels te overwinnen. Als experts in deze vakgebieden zijn we ons bewust van de uitdagingen en benutten we onze technische kennis om deze uitdagingen aan te pakken met behulp van onze software en technologie.

Met trots kunnen we zeggen dat tegen 2023 meer dan 6.500 bedrijven in heel Europa hun logistieke activiteiten hebben verbeterd dankzij onze innovatieve oplossingen.

Marti Orbak

Marti Orbak Software is in 2010 ontstaan uit de fusie tussen Orbak Automatisering en Marti IT.

Twee specialisten en ruim twintig jaar kennis en ervaring onder één dak.

Door de nauwe samenwerking met onze gebruikers en bakkerij organisaties, zoals Beko Advies, Topbakkers en leveranciers, volgt de software de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dit biedt u het meest complete aanbod van softwaremodules, ontwikkeld en ondersteund door ervaren medewerkers uit het vak.

GoedGepickt WMS

GoedGepickt is de magazijnsoftware voor webwinkeliers met een eigen magazijn. Van kleine tot grote magazijnen helpt GoedGepickt met hun software de gebruikers tijd en geld te besparen door processen te optimaliseren en fouten te voorkomen.

Alles in één systeem

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!