Ga naar inhoud

Werken bij

Online bestellen en thuis afleveren neemt een enorme vlucht. Er wordt steeds meer thuisbezorgd. Hoe zorg je ervoor dat je alle bestelling efficiënt bezorgd? Met RouteLogic plan je geoptimaliseerde routes, weten chauffeurs wat er gedaan moet worden en zijn klanten op de hoogte hoe laat bestellingen worden afgeleverd of opgehaald. 

RouteLogic is een snelgroeiende start-up onder de OrangeTalent familie. We groeien hard en de afgelopen jaren is en willen nog harder groeien! Om die reden zoeken we nu een Software developer!

Content Marketeer

Samen nemen we de beste route! Je bent verantwoordelijk voor de online- en content-marketing van RouteLogic. Jouw creative en eigen kijk op contentuitingen en slimme SEO en je ervaring hierin maken dat dit voor jou ook een mooie volgende stap voor jou is.

Software developer

Samen met de Business consultant van RouteLogic ga je onze opdrachtgevers nog beter servicen. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwikkelen en verbeteren van het op Laravel gebouwde softwareapplicatie RouteLogic. Omdat je ervaring hebt met algoritmes is dit een gave volgende stap voor je. RouteLogic is in doorontwikkeling en hier liggen de kansen! Daarnaast ga je bezig met het bouwen van nieuwe functionaliteiten, mede door de wensen en ideeën van de afnemers.  
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!