Ga naar inhoud

Werken bij

Met RouteLogic bereken je moeiteloos de meest efficiënte routes, ontvang je nauwkeurige aankomsttijden en optimaliseer je je hele logistieke operatie.

RouteLogic is in 2019 gestart en heeft sindsdien een indrukwekkende transformatie doorgemaakt. We zijn de startup-fase voorbij en hebben precies ontdekt voor welke markten en doelgroepen wij de perfecte oplossing bieden. Onze functionaliteiten zijn hier inmiddels volledig op afgestemd.

Toch staan we nooit stil; we blijven snel innoveren en nieuwe functies ontwikkelen. Onze klanten zijn blij met onze oplossing en dat laten ze graag weten.

Daarnaast hebben we de afgelopen jaren veel positieve media-aandacht gekregen, met vermeldingen op BNR radio, Emerce, MT/Sprout, en hebben we meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de Gouden DIA, Veluwse Innovatieprijs, en LarAward.

Door onze continue groei zoeken we nu enthousiaste collega’s die samen met ons RouteLogic naar de volgende fase gaan brengen. Ben je klaar voor de rit van je leven? Wij kijken uit naar je reactie!

Content Marketeer (32-40u) (Hybride)

Als content marketeer bij RouteLogic ben je een cruciale schakel om mensen bekend te maken met ons. Je weet uit te leggen voor welke situaties RouteLogic de oplossing is en weet met je enthousiaste teksten mensen te overtuigen om klant te worden bij ons.

RouteLogic is veel positief in het nieuws, heeft veel nieuws te delen en er zijn veel ontwikkelingen in onze markt. Genoeg te vertellen dus! Met jouw creatieve content draag je bij aan de verdere groei en zichtbaarheid, in elke fase van de b2b aankoopfase, van RouteLogic. Dit alles doe je met een glimlach want wij communiceren informeel en vinden we humor erg belangrijk.

Account executive (32-40u) (Hybride)

Als account executive  bij RouteLogic krijg je energie van het identificeren en aantrekken van nieuwe zakelijke kansen. Je speelt een sleutelrol in het uitbreiden van ons klantenbestand en het verhogen van ons marktaandeel. Daarnaast werk je nauw samen met het marketing- en productteam om zo RouteLogic naar het volgende niveau te tillen, uiteraard met een glimlach.

Customer success manager (32-40u) (Hybride)

Als Customer Success Manager bij RouteLogic ben je de cruciale schakel tussen onze klanten en het technische team. Jij helpt klanten met hun vragen over onze software en diensten, zorgt voor een vlekkeloze onboarding en ondersteunt ze bij het optimaal benutten van onze oplossingen.

Daarnaast signaleer je belangrijke feedback en werk je nauw samen met het ontwikkelingsteam om onze software continu te verbeteren. En dat alles doe je met humor waarbij je regelmatig klanten een glimlach geeft. Zo kan klantcontact dus ook zijn!

Software Developer (32-40u) (Hybride)

Ben jij een enthousiaste softwareontwikkelaar die graag klanten blij maakt met de door jou gebouwde software? Wil je meedenken over innovatieve oplossingen en werken aan uitdagende projecten binnen een dynamisch team? Bij RouteLogic optimaliseer je algoritmes, deel je kennis en draag je bij aan de groei van onze succesvolle SAAS-oplossing. Klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!