Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Over RouteLogic

Online ondernemen, zonder beperkingen. Dat is RouteLogic, een flexibele routeplanner die voor jou optimale bezorgroutes maakt. Ontwikkeld vanuit de frustratie dat veel route software tools niet gemakkelijk en snel werken. Daarom is er nu RouteLogic: flexibel, schaalbaar en intuïtief.

RouteLogic groeit met je mee

Of je nu start met één of honderden voertuigen, RouteLogic is er klaar voor. RouteLogic is gebouwd om met je mee te groeien. 

Altijd in ontwikkeling, steeds meer mogelijkheden

We voegen steeds weer nieuwe functionaliteiten toe aan RouteLogic. Handige nieuwe mogelijkheden die RouteLogic nog krachtiger maken. Zodat we elke beperking uit de weg ruimen. En niets jouw digitale succes nog in de weg staat.

Premium support

RouteLogic is gemaakt om zelf online eenvoudig bezorgroutes te plannen. Toch is het fijn om te weten dat er altijd premium support voor je klaarstaat. Onze experts helpen je snel en vakbekwaam. Wat je vraag ook is. Een vlotte implementatie, het maken van specifieke koppelingen of in het dagelijks beheer. Wij kennen RouteLogic als geen ander: we hebben het zelf ontwikkeld.

Ontmoet ons team

Bij RouteLogic werken professionals die het maximale uit de software oplossing weten te halen. Onze programmeurs zorgen ervoor dat de tool zonder beperkingen werkt en ons support- en marketing team zorgt voor de communicatie. Door ieders expertise in te zetten, zorgen we samen voor een optimale beleving op de weg en vanaf kantoor voor elke stakeholder.
300+
aangesloten klanten
20.000+
adressen per dag
Schaalbaar
Gebouwd om met je mee te groeien
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!