Ga naar inhoud

Stomerij ophaalservice inrichten met RouteLogic

Een consument die kleding gestoomd wil hebben kan daarvoor natuurlijk bij de stomerij terecht, maar dat is lang niet altijd dichtbij te vinden. De vraag is er echter wel en daar kan je op inhaken door een stomerij ophaalservice ofwel was ophaalservice te realiseren. Het is een stukje uitbreiding van jouw dienstverlening en om dat zo goed mogelijk in te richten, is het vanzelfsprekend erg fijn als je daarvoor doelgerichte middelen ter beschikking hebt.

Bezorgroute plannen

Efficiënte route plannen met RouteLogic

Voor het specifiek opzetten van een dagelijkse route – die natuurlijk varieert – komt routeoptimalisatie goed van pas. Dit middel biedt RouteLogic in de vorm van ingenieuze software aan, waarmee je allerlei features tot je beschikking krijgt om de stomerij ophaalservice op een erg goede manier in te richten waar jij én je klanten profijt van hebben. Met de software kun je namelijk de best mogelijke routes laten uitstippelen op basis van tijdvakken en de te rijden route.

  • De meest efficiënte route in enkele seconde;
  • Laad zo efficiënt mogelijk de voertuigen in;
  • Hou rekening met laad- en lostijd op locatie.
Gratis routeplanner

Combineer alles met elkaar

Bij een stomerij ophaalservice is één kant van het verhaal gedekt, namelijk het ophalen. Maar de kleding zal vroeg of laat ook terug naar de klant moeten. Als totaalpakket bied je ongetwijfeld ook graag een afleverservice aan en dit kan je prima met elkaar combineren. Met de routeplanning software van RouteLogic kun je namelijk het ophalen en bezorgen uitstekend samenvoegen, waarbij je de verschillende adressen afgaat naargelang de snelste of beste route.

Zo kun je in een relatief kort tijdsbestek een hoop orders afwerken en bijkomend is dat de software je in staat stelt om continu met je chauffeur te communiceren. Is er een wijziging aan de orde omdat iemand van de stomerij ophaalservice afziet? Deze wijziging wordt realtime doorgevoerd en de software berekent direct een nieuwe route. Idem voor als er last-minute extra adressen bijkomen voor de was ophaalservice of brengservice.

  • Voeg gemakkelijk last-minute opdrachten toe;
  • Informeer klanten bij vertraging;
  • Informeer klanten bij start route. 
Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Ontdek de mogelijkheden van RouteLogic

Beschik je over een stomerij ophaalservice of wil je dit opzetten? Dan wil je de best mogelijke dienstverlening aan je klanten aanbieden. Logistiek is hierin erg belangrijk en dat moet natuurlijk niet meer tijd en geld kosten dan nodig is. In elk perspectief is RouteLogic jouw oplossing. Vraag een demo aan of probeer onze software voor de stomerij ophaalservice geheel kosteloos uit! Met ons intuïtieve programma zul je merken dat de bezorgdienst stappen vooruit zal maken.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!