Ga naar inhoud

Van A naar Beter routeplanner

Van A naar Beter is een online routeplanner voor de logistieke sector. Ben je op zoek naar meer mogelijkheden en functionaliteiten dan dat de routeplanner van A naar Beter op dit moment bevat? Lees hier alles over hét alternatief.

Routeplanner voor bedrijven

Veel tussenstops? Geen probleem

Uren tijd per dag besparen met het plannen van routes? Naast het uitstippelen van de meest efficiënte route, ben je op zoek naar een alternatief voor de Van A naar Beter routeplanner die ook rekening houdt met tijdvaklevering en capaciteit. Met de routeplanner van A naar Beter ben je beperkt tot het plannen van een aantal adressen. Heb je te maken met veel tussenstops? Dan plan jij alle routes in een handomdraai met RouteLogic. Zeg maar dag tegen eindeloze puzzels met verschillende routes, voertuigen en chauffeurs. RouteLogic zorgt voor de meest efficiënte routeberekening van punt A naar punt B in slechts enkele seconden.
TMS-software (transport management system)

Veel tussenstops? Geen probleem

De kans is groot dat je je regelmatig bezighoudt met het plannen van routes van a naar b. In dat geval weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om een zo efficiënt mogelijke route met de Van A naar Beter routeplanner te plannen met veel tussenstops. Welke volgorde is het beste? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet omrij? Wat is de snelste route van A naar B? Allemaal dingen waar jij je niet langer druk om hoeft te maken. De routeplanner RouteLogic berekent binnen enkele seconden de meest efficiënte route. Extreem veel pakketten? Geen probleem! Veel verschillende adressen op één dag? Dat kan! Het plannen van een route met veel tussenstops was nog nooit zo makkelijk!

Vergelijking met Van A naar Beter

Feature Van A naar Beter Routeplanner RouteLogic
Route met meerdere adressen Ondersteund Ondersteund
Houd rekening met weer en verkeer Ondersteund Ondersteund
Gratis account mogelijk Ondersteund Ondersteund
Vast maandelijks bedrag Niet ondersteund Ondersteund
Rekening houden met capaciteit Niet ondersteund Ondersteund
Tijdvaklevering mogelijk Niet ondersteund Ondersteund
Customer support Niet ondersteund Ondersteund
Meerdere voertuigen Niet ondersteund Ondersteund
Meerdere chauffeurs Niet ondersteund Ondersteund
Realtime inzicht in locatie van je chauffeurs Niet ondersteund Ondersteund
Track and trace Niet ondersteund Ondersteund
Koppel software aan CRM- of ERP-pakket Niet ondersteund Ondersteund
Ongelimiteerd aantal routes per dag Ondersteund Ondersteund
Chauffeurs-app Niet ondersteund Ondersteund

Eindeloze voordelen met de routeplanner van A naar B

De meest efficiënte route berekenen? Dat doet RouteLogic in slechts enkele seconden. Tijdens die berekening wordt natuurlijk rekening gehouden met allerlei omstandigheden. Zo speelt de RouteLogic van A naar B routeplanner naadloos in op de verkeerssituatie, laad- en lostijden en de capaciteit van je voertuigen. Daarnaast heb je live inzicht in de voortgang van alle routes en kunnen alle chauffeurs gebruikmaken van de handige chauffeurs-app. Bovendien halen jouw klanten ook hun voordeel uit onze bijzondere van A naar B routeplanner. Je houdt ze namelijk eenvoudig op de hoogte middels Track & Trace én je hebt de mogelijkheid klanten de keuze te geven hun bestelling te ontvangen in een specifiek tijdvak.

De voordelen van RouteLogic op een rijtje.

Plan gemakkelijk gemengde wagenparken
Of je nu alleen diesel voertuigen hebt of ook elektrisch rijdt, RouteLogic is er klaar voor. Eén planning voor je gehele wagenpark.
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Routeplanner met tussenstops

Ga vandaag nog de weg op met RouteLogic

In slechts drie stappen realiseer jij met de RouteLogic van A naar B routeplanner een volledige én realistische routeplanning. Je voert de adressen handmatig in of met behulp van onze handige importeer functie. Hiermee importeer je alle opdrachten in een handomdraai met Excel óf via je CRM- of ERP-pakket. Na het invoeren van de adressen voeg je alle benodigde wagens en chauffeurs toe. En voilà: RouteLogic berekent voor jou de ideale, meest duurzame route. Start vandaag nog met de meest efficiënte en duurzame van A naar B routeplanner, helemaal gratis! Lokaal, regionaal, landelijk of internationaal: probeer de RouteLogic routeplanner nu gratis uit.
Routes plannen

Routeplanner RouteLogic van A naar B app

Met de Routeplanner van A naar B app navigeer je eenvoudig langs meerdere adressen. Met RouteLogic is het mogelijk om een route te maken voor meerdere voertuigen. RouteLogic berekent dan de meest efficiënte route voor meerdere adressen en voertuigen. Met de app is het voor elke chauffeur duidelijk welke route ze moeten rijden en hoe lang ze over de route doen. De app houdt rekening met files en weersomstandigheden waardoor altijd de snelste wordt berekent. 

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!