Ga naar inhoud

Routeplanner met tussenstops

Heb je vaak te maken met het plannen van routes met veel tussenstops? Dan zit je vast regelmatig met je handen in het haar. Gelukkig is daar een oplossing voor, lees snel verder! 
Routeplanner met tussenstops

Plan routes met tussenstops

Jij weet als geen ander dat het vinden van een routeplanner met tussenstops een flinke uitdaging kan zijn. Wat is de beste en snelste route van A naar B? Welke volgorde is het meest efficiënt? Hoe zorg ik ervoor dat ik geen omweg maak? En dan heb je nog zaken als capaciteit en eventuele specifieke tijdsafspraken die gemaakt zijn. De meeste routeplanners laten je dit lastige klusje zelf opknappen.

Plan tussenstops

Plan veel tussenstops in enkele seconden

Het zoeken van een routeplanner met tussenstops is een lastige puzzel. Om dit nare klusje jou uit handen te nemen, heeft RouteLogic dit probleem voor je opgelost. RouteLogic maakt het namelijk mogelijk snel en efficiënte routes met veel tussenstops te plannen, in slechts enkele seconden! Geen zorgen, er zit geen limiet aan het aantal adressen per dag. Je kunt er zoveel toevoegen als je zelf wilt. Extreem veel bestellingen te bezorgen? Ook daar wordt rekening mee gehouden. De meest efficiënte routeplanner met tussenstops bevindt zich recht voor je neus.

Eenvoudiger routes plannen met routeplanner voor diverse adressen

RouteLogic maakt het voor jou eenvoudig de meest efficiënte routes te rijden, ook als chauffeurs op diverse adressen moet leveren. Wij weten hoe lastig het kan zijn om dag in en dag uit de meest optimale routes te plannen. Met RouteLogic als routeplanner voor diverse adressen, maak je van deze vervelende taak een leuke bezigheid. Binnen enkele seconden verschijnt de meest efficiënte route voor diverse adressen al op het scherm. Voeg opdrachten handmatig toe of maak gebruik van de handige importeer functie, waarmee je in een handomdraai opdrachten importeert met Excel of via je ERP- of CRM-pakket. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de gewenste voertuigen en chauffeurs te selecteren. De meest efficiënte route (met diverse adressen) wordt in slechts enkele seconden berekend en voilà: routes plannen is nog nooit zó eenvoudig geweest. RouteLogic is dé routeplanner voor diverse adressen. 

Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 
Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Chauffeurs-app (routeplanner voor chauffeur)

Multi stop routeplanner voor efficiënte routes

Een multi stop routeplanner is een routeplanner voor meerdere stops. Een multi stop routeplanner is ideaal voor bedrijven die meerdere opdrachten hebben en die op zoek zijn naar de meest efficiënte route. Een multi stop routeplanner berekent de kortste route voor meerdere stops.

Wanneer je op één dag meerdere adressen bezoekt om opdrachten af te leveren wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Door middel van een multi stop routeplanner is dit mogelijk. Deze routeplanner is ontwikkeld om voor meerdere opdrachten de kortste route te berekenen. De multi stop routeplanner berekent snel en eenvoudig de kortste route, zo heb je de route overzichtelijk in beeld en weet je precies welke opdrachten je wanneer en waar moet afleveren. Er zijn verschillende multi stop routeplanner met ieder zijn eigen mogelijkheden, vaak is het ook mogelijk om meerdere voertuigen te selecteren.

TMS-software (transport management system)

Hoe plan ik een route met meerdere stops?

Het plannen van een route met meerdere stops is erg eenvoudig. Je import alle adressen voor de desbetreffende dag en eventueel de voertuigen als dit voor jou van toepassing zijn. Het algoritme doet de rest en berekent voor jou de kortste en meest efficiënte route. Aan de slag! Bij het rijden van de route kunnen de chauffeurs gebruiken maken van de chauffeursapp. Deze app is speciaal ontwikkeld voor chauffeurs zodat zij eenvoudig kunnen navigeren.

TMS-software (transport management system)

Multistop routeplanner RouteLogic

De multi stop routeplanner van RouteLogic heeft veel mogelijkheden en functionaliteiten. Eén van de mogelijkheden die je hebt is het instellen van laad- en lostijden. Per opdracht kan je aangeven hoeveel tijd het laden en/of lossen kost. De tijd die je hiermee kwijt bent wordt automatisch doorberekent in de routeberekening. Daarnaast is tijdvaklevering mogelijk. Geef je klanten de keuze om zijn of haar bestelling te laten leveren in een specifiek tijdvak. RouteLogic houdt rekening met dit tijdvak in de routeberekening waardoor alle opdrachten binnen het ingestelde tijdvak worden afgeleverd.

Direct route maken met tussenstops

Maak vandaag nog een einde aan moeilijke puzzels en lastige uitdagingen. Direct routes maken met tussenstops, met RouteLogic plan je snel en eenvoudig de meest efficiënte routes voor al jouw chauffeurs en voertuigen. Hierdoor bespaar je uren tijd per dag én ben jij verzekerd van de meest duurzame routes. Onze slimme routeplanner met tussenstops waarmee je routes maakt met tussenstops houdt bovendien rekening met het weer en verkeer. Hierdoor vermijd je files en weet je exact hoe lang je chauffeur nog onderweg is. Waar wacht je nog op Start vandaag nog met ons gratis pakket en ontdek de vele voordelen. Lange laad- of lostijden? Geen probleem! Live inzicht in de voortgang van jouw routes? Ja hoor! Rekening houden met de capaciteit van je voertuigen? Hebben wij al geregeld. Samen gaan we op weg naar de meest efficiënte route met RouteLogic.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!