Ga naar inhoud

Duurzame routeplanner om duurzame routes te plannen

Routes plannen op een duurzame manier, RouteLogic is jouw duurzame routeplanner.
Duurzaamheid routeplanner

Duurzame routeplanner

Met RouteLogic plan je duurzame routes op de meest efficiënte manier. Hierdoor bespaar je uren tijd met plannen per dag. Je bespaart niet alleen tijd met het plannen maar ook met het rijden van duurzame routes omdat deze op de meest efficiënte manier zijn gepland. Door deze efficiënter manier van plannen bespaar je brandstof en help je mee aan het verlagen van de CO2 uitstoot.
Routeplanner ontwikkeling

Duurzame routeplanner van RouteLogic is altijd in ontwikkeling

RouteLogic is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We voegen steeds meer functionaliteiten toe aan onze routeplanner. RouteLogic staat niet stil, er worden continue updates doorgevoerd die RouteLogic nog efficiënter maken. Hierdoor ruimen we elke beperking uit de weg en staat niets jouw succes nog in de weg.

RouteLogic in het kort

Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Uniek algoritme

Duurzame routeplanner door uniek algoritme

Wij hebben zelf een unieke algoritme ontwikkeld en hiermee berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiënte route, maar ook de meest duurzame route. Het unieke algoritme is zo ontwikkeld dat je niet alleen routes in Nederland kan plannen, maar in heel Europa. Waar wacht je nog op? Ontdek de grenzen buiten Nederland met RouteLogic!
Duurzaam routes plannen

Duurzame routes plannen

In het klimaatakkoord is beschreven hoe Nederland voor 2030 55% minder CO2 wil uitstoten ten opzichte van 1990. Om dit te verwezenlijken zal iedereen een steentje bij moeten dragen, niet alleen consumenten ook bedrijven. 

Met RouteLogic draagt je ook jouw steentje bij aan de reducering van de Co2-uitstoot. Je kan namelijk duurzame routes plannen met RouteLogic. Het unieke algoritme berekent niet alleen de meest efficiënte route maar ook de meest duurzame route. Hierdoor reduceren jouw voertuigen veel CO2. Door duurzame routes te plannen kunnen we de CO2 uitstoot samen flink beperken. 
Track and Trace

Duurzaam routes plannen met Track-and-Trace

Met de software van RouteLogic is het mogelijk om jouw klanten te informeren over de aflevertijd per e-mail en SMS, met een nauwkeurigheid van 30 minuten. Daarnaast heb je de mogelijk om zelf de inhoud van de berichten aan te passen.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!