Ga naar inhoud

Altijd de beste bezorgroutes voor chauffeurs van Hesselink Koffie

Hesselink Koffie uit Winterswijk realiseert ultieme bezorgervaring. Benieuwd hoe zij dat doen? Lees dan hier de blog over onze samenwerking.

Hesselink Koffie sinds 1885

Heerlijke koffie daar moet iedereen van kunnen genieten. Hesselink Koffie bestaat al sinds 1885 en bezorgt zelf de koffie bij haar klanten in de horeca, retail, op het werk of thuis. Klantervaring staat hoog in het vaandel bij Hesselink en daarom moet ook het bezorgen van de koffie goed geregeld zijn.

Het bezorgen van koffie begint bij goede routes. Je wilt voorkomen dat chauffeurs kris kras door steden rijden en veel uit het hoofd moeten doen. Hesselink ging op zoek naar de beste routeplanner in de markt en vond RouteLogic.

Op de boordcomputer van de voertuigen draait de app van RouteLogic zodat de chauffeurs altijd op de hoogte zijn van hun bezorgroute. Op kantoor kunnen ze de chauffeur live volgen eventueel bijsturen waarnodig. Ook geeft RouteLogic chauffeurs inzicht in hoelang zij onderweg zijn en wanneer ze klaar zijn met hun route. Dat zorgt voor rust bij chauffeurs. 

Door een koppeling met Exact Globe en RouteLogic worden bestellingen automatisch ingelezen en kan met 1 druk op de knop een perfecte bezorgroute worden berekend over alle voertuigen. Klanten worden op de hoogte gebracht door een SMS en e-mail hoelaat hun levering plaatsvind. 

"Wij willen een hoge service leveren en daarom vinden wij klantcontact heel belangrijk. Nu we met RouteLogic rijden zijn onze klanten razend enthousiast en ontvangen we alleen maar 5 sterren reviews"
Tom ten Dolle - operationeel manager Hesselink Koffie

Hesselink Koffie verteld in onderstaande video meer over de samenwerking met RouteLogic

Beste bezorgroute

Nog meer ervaringsverhalen lezen?

Vele bedrijven maken gebruik van RouteLogic. Lees hier hun ervaringsverhalen!

Gerelateerde artikelen

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!