Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Google Maps delivery route planner?

Op een gemakkelijke manier een route uitstippelen en dat voor meerdere adressen? Voor bezorgdiensten zou dat een uitkomst zijn! Met Google Maps heb je eigenlijk net geen goede “delivery route planner”. Je kan bijvoorbeeld niet voor meerdere voertuigen slim plannen. Maar weet dat die gemakken wel in RouteLogic zitten. Bij een bezorgroute plannen komt meer kijken dan simpel van A naar B rijden, want je hebt met veel variabelen te maken. Dit plan je snel met RouteLogic, wat hét programma is voor bedrijven met een eigen bezorgdienst!

Efficiënte oplossing op maat

Via RouteLogic kun je meerdere adressen achter elkaar doorplannen en hoewel dat overeenkomt met Google Maps delivery route planner, doet dit programma het geautomatiseerd. Lees de adressen in vanuit je webshop, je digitale besteloverzicht, excelsheet of elke andere externe bron via de API en RouteLogic gaat voor je aan de slag.

Dit geldt niet alleen voor een enkel voertuig, ook werkt RouteLogic met meerdere en verschillende voertuigen. Transport is op zichzelf immers ook variabel. Denk aan de hoeveelheid pakketjes, de vorm, het type transport, enzovoort. RouteLogic neemt dat allemaal mee in een totaalpakket, waardoor je vele malen efficiënter plant! Hierdoor krijg je maatwerk en dat zorgt voor een nog nauwkeuriger ritschema.

Deze bedrijven berekenen hun routes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Ideaal totaalpakket

Als alternatief op de Google Maps route delivery planner biedt RouteLogic een fijne oplossing om de planning vooraf te regelen. Chauffeurs krijgen ook een mobiele applicatie ter beschikking. Onderweg kan er genoeg gebeuren dat invloed op de rit heeft en indien dat aan de orde is, dan biedt de app daarin gelijk een oplossing door de route te herberekenen. Op basis van tussentijdse aanpassingen zal er altijd direct een nieuwe snelste route berekent worden.

RouteLogic communiceert ook met collega’s, zodat er altijd een goed overzicht is. Verder is het mogelijk om in specifieke tijdvakken te plannen, de bezorger een track & trace mee te geven en nog veel meer. De mogelijkheden van RouteLogic zijn onbeperkt en dat maakt het tot een ultieme versie van Google Maps delivery route planner. Probeer het zelf uit!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!