Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Dé routeplanner voor meer dan 10 bestemmingen

Zijn er veel adressen die bezocht moeten worden? Dan is het werken met een routeplanner voor meer dan 10 bestemmingen hetgeen je nodig hebt. RouteLogic is daarin de ideale oplossing voor routeplanning, waarmee je op een zeer gemakkelijke manier een compleet rittenschema opstelt. De diverse adressen kunnen handmatig ingepland worden, maar ook ingelezen worden vanuit een Excel bestand, automatisch vanuit je webshop of je eigen softwaresysteem via onze API.

Met die informatie gaat de routeplanner voor meerdere stops aan de slag en hierbij zoekt de software automatisch naar de meest efficiënte route. Eventueel op basis van aanvullende parameters, zoals een tijdvak en de capaciteit van het voertuig. De routeplanner voor meerdere plaatsen werkt in heel Nederland, maar ook daar buiten en het zorgt voor tijd- en geldbesparing.

Deze bedrijven plannen hun bestemmingen met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Bespaar op de kosten

RouteLogic zal automatisch de routeplanning in orde maken naargelang de adressen die bezocht moeten worden. Hierbij wordt rekening gehouden met variabele factoren, zoals files, het weer en meer. Én de applicatie houdt rekening met handelingen op locatie die tijd kosten, zodat er genoeg ruimte in het schema ingebouwd wordt. Hierdoor krijg je een accuraat ingerichte dagplanning.

Met al deze voordelen kun je alsnog besparen, want doordat de routeplanner voor meer dan 10 bestemmingen altijd zo efficiënt mogelijk werkt, blijft er tijd over. Dat biedt ruimte voor meer adressen en door de gekozen route zal ook het brandstofverbruik afnemen. Sterker nog, deze besparing kan oplopen tot maar liefst 30%!

Dé oplossing voor bedrijven

Geregeld onderweg en een routeplanner voor Nederland en zelfs daarbuiten nodig? RouteLogic is wat je nodig hebt. RouteLogic volgt precies jouw wensen en zoekt dan de beste oplossing, waardoor je nog efficiënter te werk kunt gaan. Voor kleine en grote ondernemingen. Voor elke vorm hebben we met onze routeplanner op postcode een maatoplossing beschikbaar. Je kunt onze routeplanner voor meer dan 10 bestemmingen zowel op prepaid basis als op abonnementsbasis gebruiken. Probeer het uit!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!