Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De rittenplanner van RouteLogic

Dagelijks diverse adressen bezoeken voor afspraken? Of om bestellingen af te leveren? In elk geval is tijd geld en dus moet er een snelle en efficiënte manier zijn om de bezorgroutes te organiseren. Dit realiseer je gemakkelijk met de rittenplanner van RouteLogic, die je alle opties geeft om zo efficiënt mogelijk ritten te plannen.

In deze rittenplanner stippel je van dag tot dag de route uit voor één of meerdere voertuigen. De rittenplanner stemt af op het type vervoer, lokale ritten, nationale ritten en zelfs internationale ritten. Met RouteLogic krijg je alles in een handig pakket, wat je in staat stelt om meer uit je tijd te halen!

De allesomvattende applicatie

Met RouteLogic heb je een applicatie waarmee je in enkele seconden een optimale bezorgroute creërt. Je importeert alle opdrachten vanuit externe systemen en programma’s gemakkelijk in de rittenplanner, zodat de meeste optimale routes op basis van jouw gegevens gemaakt wordt. Ook kijkt RouteLogic naar de actuele verkeerssituatie, het weer en wegwerkzaamheden, zodat altijd de meest efficiënte route naar voren komt voor jouw chauffeurs.

De chauffeurs krijgen een app die op zowel mobiel als tablet werkt, waardoor ze altijd actuele inzage in de rittenplanner hebben en dus de meest efficiënte bezorgroute rijden. Dit zorgt voor gemak onderweg. Daarnaast biedt de rittenplanner natuurlijk de optie voor track & trace, zodat klanten op de hoogte gehouden worden van bezorgtijden. Kortom, RouteLogic biedt het totaalpakket voor de ondernemer die veel voertuigen op de weg heeft en wilt besparen op tijd en geld.

Deze bedrijven plannen hun ritten met RouteLogic

De routeplanner van RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Voordelig en efficiënt routes plannen

Bij RouteLogic betaal je per gebruik en je zit verder nergens aan vast. Dit geeft je flexibiliteit en het systeem levert een hoog rendement op. Je tijd wordt nog efficiënter ingezet door de routes optimaal te berekenen. Als gevolg scheelt dat weer in brandstof en tijd, waarmee je dus flink bespaart. Ideaal, nietwaar? Probeer RouteLogic vandaag nog uit.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!