Ga naar inhoud

Container track & trace systeem

Containers zijn voor diverse doeleinden te gebruiken en één daarvan is het ophalen van afval. Consumenten verbouwen hun huizen, leggen tuinen opnieuw aan en bestellen steeds meer pakketten. In dat kader is een container natuurlijk een handig middel om gelijk van groot en grof afval af te raken. Zodoende is een container dienst voor waste collection een veelgebruikte optie, maar het afleveren en ophalen van deze containers moet natuurlijk wel zo efficiënt mogelijk verlopen.

Chauffeursapp

Flexibele distributiesoftware van RouteLogic

RouteLogic is dé oplossing. Wij bieden met onze flexibele distributiesoftware jou de mogelijkheid om je klanten te voorzien van een container track & trace. Met een container track & trace kan de klant precies zien wanneer de container wordt afgeleverd, maar ook maakt het jouw werk gemakkelijker. Je kunt hierdoor immers nauwkeuriger een tijdschema opstellen voor de bezorgdienst en zo meer containers afleveren, als ook ophalen. Dit per dag, maar ook per week of maand.

  • Ontwijk files en navigeer altijd de snelste route naar je bestemming;
  • Informeer klanten bij start van de route, tijdens en bij het afleveren. 
Gratis routeplanner

Doelgerichte container track & trace system software

De software van RouteLogic is breed inzetbaar en doordat het met schaalbare functies komt, is het heel eenvoudig op jouw onderneming en dienstverlening af te stemmen. Met de specifiek ingestelde parameters kun je nadien een zo efficiënt mogelijke route uitstippelen, waarbij er rekening wordt gehouden met tijdvakken, files, alternatieve routes en meer.

Deze variabele factoren worden continu bijgehouden, waardoor de chauffeur realtime zicht heeft op de situatie en eventuele aanpassingen in de route. Tegelijkertijd voorziet de track & trace system software de klant van live data waar de bezorger op dat moment is, zodat zij precies weten wanneer de container wordt aangeboden. En dit is dan het topje van de ijsberg qua functionaliteiten, waarin RouteLogic net een stapje verder gaat.

  • Door de live-locatie zien klanten hoever de chauffeur op de route is;
  • Stuur automatisch een update bij vertraging met nieuwe aankomsttijd;
  • Vraag klanten om feedback hoe hun bezorgervaring is geweest. 
Bezorgroute plannen

Probeer de container track & trace software uit

Wij bieden je de mogelijkheid om zelf onze software uit te proberen en af te stemmen op je onderneming. Dit middels een gratis trial, zodat je voor je zelf kunt ontdekken waarom RouteLogic dé oplossing is die bij jou past. Daarnaast kun je een gratis demo afnemen bij onze specialisten, waarbij we je van A tot Z laten zien wat voor toegevoegde waarde de track & trace system software jou kan bieden.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!