Ga naar inhoud

Hoe pitch ik RouteLogic bij mijn manager?

Door: Helen Korte
Om je te helpen jouw manager te overtuigen, hebben we een pitch voor je uitgeschreven over RouteLogic. Dit kun je invullen met je eigen gegevens.

RouteLogic pitchen bij je manager

Je bent op zoek naar route optimalisatie software en stuit op RouteLogic. Je overweegt de verschillende opties, waaronder RouteLogic en maakt een keuze voor de tools die je voorlegt aan je manager. Om je hiermee te helpen hebben we een pitch voor je uitgeschreven over RouteLogic. Dit kun je invullen met je eigen gegevens. Zo heb je een gepersonaliseerde pitch tot je beschikking.

We hopen je te helpen jouw manager te overtuigen middels deze pitch. RouteLogic is namelijk een waardevolle aanwinst voor jouw bedrijf en verbetert de klantervaring. Daarnaast bespaard RouteLogic gemiddeld tot zo'n 50% tijd en brandstof. Hieronder vind je een template voor een mail die je met je manager kunt delen.

Mailtemplate om jouw manager te overtuigen

Beste ………………………………………..,

**RE: RouteLogic gebruiken voor een ultieme klantervaring**

Bij [bedrijfsnaam] blijven we continu bezig met het optimaliseren van onze werkwijze om zo efficiënter te werken en van meerwaarde te zijn voor onze klanten. Ik weet dat je altijd op zoek bent naar de nieuwste technologieën die onze werkwijze efficiënter kunnen maken, onze klantervaring verhoogd en tegelijk geld en tijd bespaard. Vandaar dat ik RouteLogic onder je aandacht wil brengen. RouteLogic is route optimalisatie software dat in enkele seconden efficiënte routes berekent en verdeeld over de beschikbare voertuigen. Een compleet geautomatiseerde tool die klanten de meest nauwkeurige voorspelde aankomsttijd geeft. Onze Kklanten krijgen een SMS of een e-mail met daarin ons eigen bericht en een link naar onze track and trace pagina. De track and trace pagina kan helemaal worden afgestemd op onze huisstijl en klanten zien hier waar de chauffeur is op zijn route. De track and trace pagina wordt automatisch bijgewerkt zodat klanten altijd op de hoogte zijn en er minder druk komt te liggen bij onze klantenservice. Er wordt veel minder gebeld omdat klanten zelf zien hoelaat en hoe de route verloopt. 

Op de website is veel informatie te vinden over de tool. Ik heb dit even voor je verzameld in de belangrijkste features:

  • Plan sneller en efficiëntere routes (binnen enkele seconden worden routes gemaakt, wat uren tijd met plannen bespaart per dag en minimaal 50% brandstof door efficiëntere routeberekening)

  • De beste bezorgervaring voor onze klanten (RouteLogic biedt de mogelijkheid om onze klanten te informeren per e-mail en SMS over de aflevertijd, met een nauwkeurigheid van 30 minuten)

  • Duidelijkheid voor alle chauffeurs (chauffeurs krijgen een handige app die werkt op elke telefoon. Hiermee kunnen ze direct navigeren naar hun routes en beschikken ze tot alle informatie van de opdrachten binnen handbereik)
     
  • Volledige controle voor onze planners (Koppel gemakkelijk je eigen systeem aan RouteLogic zodat opdrachten automatisch geplant kunnen worden, krijg inzicht in wat jouw logistieke operatie kost en hoeveel co2 je bespaard)

Dankzij deze voordelen kunnen we ons meer focussen op [prestatie analyses/nieuwe klanten werven/optimaliseren, etc.], omdat RouteLogic de urenlange handmatige taken van ons overneemt en de druk op onze klantenservice enorm verlaagd.

We kunnen direct starten zonder opstartkosten om de software uit te proberen. 

Wat betreft de prijzen: RouteLogic werkt met verschillende abonnementen die passen bij onze wensen en volumes. Daarnaast staat het technische supportteam van RouteLogic altijd klaar om je te helpen met elk probleem dat je eventueel kunt tegenkomen tijdens het gebruik van de software.

Als je vragen of andere opmerkingen hebt over de punten die ik heb aangekaart, hoor ik het graag. Zo niet, dan kunnen we een demo aanvragen of direct contact met het RouteLogic opnemen.

Met vriendelijke groet,

…………………………………………………….

Verstuur de pitch vandaag nog

Er rest ons nu alleen de taak om je succes te wensen met het overtuigen van je manager. En na afloop zijn we uiteraard benieuwd of deze mail je heeft geholpen. Voel je daarom vrij om het ons te laten weten. Succes!

Gerelateerde artikelen

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!