Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Hoe pitch ik RouteLogic bij mijn manager?

Door: Helen Korte
10 maart 2021
Om je te helpen jouw manager te overtuigen, hebben we een pitch voor je uitgeschreven over RouteLogic. Dit kun je invullen naar eigen gegevens.

Routeplanningstool pitchen

Je bent op zoek naar een routeplanningstool en stuit op RouteLogic. Je overweegt de verschillende opties, waaronder RouteLogic en maakt een keuze voor de tools die je voorlegt aan je manager. Om je hiermee te helpen hebben we een pitch voor je uitgeschreven over RouteLogic. Dit kun je invullen naar eigen gegevens. Zo heb je een gepersonaliseerde pitch tot je beschikking.

We hopen je te helpen jouw manager te overtuigen middels deze pitch. RouteLogic is namelijk een waardevolle aanwinst voor jouw bedrijf en verbetert de klantervaring door zowel tijd als geld te besparen. Hieronder vind je een template voor een mail die je met je manager kunt delen.

Mailtemplate om jouw manager te overtuigen

Beste ………………………………………..,

**RE: RouteLogic gebruiken als routeplanningstool voor onze bezorgingen**

Bij [bedrijfsnaam] blijven we continu bezig met het optimaliseren van onze werkwijze om zo efficiënter te werken en van meerwaarde te zijn voor onze klanten. Ik weet dat je altijd op zoek bent naar de nieuwste technologieën en trends die onze werkwijze efficiënter kunnen maken en tegelijk geld en tijd  besparen, vandaar dat ik RouteLogic onder je aandacht wil brengen. RouteLogic is een routeplanningstool dat in enkele seconden efficiënte routes op basis van geïmporteerde opdrachten maakt, verdeeld over de beschikbare voertuigen. Een compleet geautomatiseerde tool met uitbreidingsmogelijkheden.

Op de website is veel informatie te vinden over de tool. Ik heb dit even voor je verzameld in de belangrijkste features:

  • Tijd en brandstof besparen (binnen enkele seconden worden routes gemaakt, wat uren tijd met plannen bespaart per dag en tot 30% brandstof door efficiëntere routeberekening),

  • Track & trace versturen (RouteLogic biedt de mogelijkheid om onze klanten te informeren per e-mail en SMS over de aflevertijd, met een nauwkeurigheid van 30 minuten), en

  • Een chauffeursapp met realtime locatie (chauffeurs krijgen een handige app die werkt op elke telefoon/tablet. Hiermee kunnen ze direct navigeren naar hun routes en beschikken ze tot alle informatie van de opdrachten binnen handbereik).

Dankzij deze voordelen kunnen we ons meer focussen op [prestatie analyses/nieuwe klanten werven/optimaliseren, etc.], omdat RouteLogic de urenlange handmatige taken van ons overneemt. 

We kunnen direct starten zonder opstartkosten, nieuwe klanten krijgen namelijk 100 gratis credits om de tool uit te proberen. Credits zijn een soort munten die je inlevert in ruil voor een route. Afhankelijk van het aantal adressen en voertuigen. Daarna kan je credits aanschaffen om te blijven plannen of je gaat voor een maand- of jaarabonnement. "kies van toepassing is". 

[In ons geval zou ik gaan voor het kopen van credits, omdat we niet elke dag langs hetzelfde aantal adressen gaan. Je betaalt dan alleen voor de adressen die je daadwerkelijk plant/In ons geval zou ik gaan voor een maand- of jaarabonnement. We bezorgen elke dag bij veel adressen én dan is een abonnement goedkoper"]

Wat betreft de prijzen: RouteLogic werkt dus met credits of verschillende abonnementen die passen bij onze wensen en volumes. Daarnaast staat het technische supportteam van RouteLogic altijd klaar om je te helpen met elk probleem dat je eventueel kunt tegenkomen tijdens het gebruik van de tool.

Als je vragen of andere opmerkingen hebt over de punten die ik heb aangekaart, hoor ik het graag. Zo niet, dan kunnen we een demo aanvragen of direct contact met het RouteLogic opnemen.

Met vriendelijke groet,

…………………………………………………….

Verstuur de pitch vandaag nog

Er rest ons nu alleen de taak om je succes te wensen met het overtuigen van je manager. En na afloop zijn we uiteraard benieuwd of deze mail je heeft geholpen. Voel je daarom vrij om het ons te laten weten. Succes!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!