Ga naar inhoud

Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Bezorgroute plannen

De snelste route berekenen

In een druk land als Nederland kan het soms best wat tijd kosten om langs alle adressen te gaan waar je bestellingen moet afleveren. In dat geval is de snelste route berekenen met meerdere adressen natuurlijk een handige manier om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Zelf de snelste route berekenen kan flink wat tijd kosten en is daarnaast foutgevoelig. 

Rittenplanner Software

Eenvoudig de snelste route berekenen

Je voert in langs welke adressen je moet, op welke datum en op welke tijd. Heb je de bezorgadressen al in een eigen systeem staan? Dan wordt de informatie ingelezen via de API, wat weer een hoop tijd bespaart. Op basis van die informatie zal het programma de snelste route berekenen met meerdere adressen.

Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Chauffeurs app

De snelste route berekenen met meerdere adressen stopt echter niet met plannen. Ook onderweg is het belangrijk dat chauffeurs weten naar wie ze toe moeten, wat ze daar moeten afleveren en hoe zij zo snel mogelijk de adressen bereiken. Met de handige chauffeursapp ziet elke chauffeur direct wat hem te doen staat. Als planner zie je waar de chauffeurs zijn en of zij op schema rijden.  

Meerdere voertuigen

Snelste route berekenen met meerdere voertuigen

De snelste route berekenen beperkt zich niet tot één voertuig, want als je meerdere voertuigen hebt rijden moet je deze tegelijk kunnen inplannen. Je plant heel gemakkelijk diverse routes in voor verschillende voertuigen en baseert dit ook nog eens op het type vervoer en capaciteit (gewicht of inhoud). Met een routeplanner de snelste route berekenen met meerdere adressen en voor verschillende voertuigen.

De snelste route berekenen met RouteLogic, deze bedrijven gingen jou voor

Gratis routeplanner

De snelste route berekenen, kies voor RouteLogic!

De snelste route berekenen met meerdere adressen en voor één of meerdere voertuigen? RouteLogic is hierin de meest effectieve oplossing. Je merkt dat je meer adressen bezorgt en rijden chauffeurs de kortste routes, zodat je op brandstof kunt besparen. Daarnaast biedt RouteLogic een track-and-trace systeem, betaal je naar gebruik en chauffeurs krijgen een eigen app waarin ze alles over de bezorgroute kunnen terugvinden. Handig, nietwaar?

Variabele kortste routes

Wat is eigenlijk de kortste route en hoe bereken je die?

Je kan op meerdere manieren routes plannen. Wat is het verschil tussen de kortste route berekenen en de snelste route? 
De snelste route berekenen met meerdere adressen is simpelweg de snelste manier om van a naar b te rijden of om je gehele route met opdrachten af te ronden. Je rijdt niet per se de kortste afstand tussen de opdrachten, maar wel de snelste. Je bespaart dus veel tijd door deze vorm van route plannen te kiezen. De snelste route is bijvoorbeeld niet door dorpskernen of 30 kilometerzones en vaker over de snelweg. De snelweg kan een paar kilometer om zijn maar wel een stuk sneller, omdat je daar simpelweg harder mag rijden.

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!