Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De snelste route berekenen

In een druk land als Nederland kan het soms best wat tijd kosten om langs alle adressen te gaan waar je bestellingen moet afleveren. In dat geval is de snelste route berekenen natuurlijk een handige manier om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Zelf de snelste route berekenen kan flink wat tijd kosten en is daarnaast foutgevoelig. Bespaar tijd en geld met RouteLogic. RouteLogic berekent de snelste route én houdt daarbij rekening met diverse variabele factoren zoals het weer, verkeer en wegwerkzaamheden.

Je voert in langs welke adressen je moet, op welke datum en op welke tijd. Heb je de bezorgadressen al in een eigen systeem staan? Dan leest RouteLogic die informatie in via de API, wat weer een hoop tijd bespaart. Op basis van die informatie zal het programma de snelste route berekenen.

Deze bedrijven berekenen de snelste routes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Gebruik van RouteLogic voor jouw chauffeurs

De snelste route berekenen stopt echter niet met plannen. Ook onderweg is het belangrijk dat chauffeurs naar wie ze toe moeten, wat ze daar moeten afleveren en hoe zij zo snel mogelijk dit adres bereiken. Met de handige chauffeursapp ziet elke chauffeur direct wat hem te doen staat. Als planner zie je waar de chauffeurs zijn en of zij op schema rijden.  

Dit beperkt zich niet tot één voertuig, want als je meerdere voertuigen hebt rijden is RouteLogic ideaal. Je plant heel gemakkelijk diverse routes in voor verschillende voertuigen en baseert dit ook nog eens op het type vervoer en capaciteit (gewicht of inhoud).

Kies voor RouteLogic!

De snelste route berekenen voor één of meerdere voertuigen? RouteLogic is hierin de meest effectieve oplossing. Je merkt dat je meer adressen bezorgt en rijden chauffeurs de kortste routes, zodat je op brandstof kunt besparen. Daarnaast biedt RouteLogic een track & trace systeem, betaal je naar gebruik en chauffeurs krijgen een eigen app waarin ze alles over de bezorgroute kunnen terug vinden. Handig, nietwaar?

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!