Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De kortste route berekenen

Besparen op de brandstof en tijd door kortere routes te rijden? Dan is de kortste route plannen vanzelfsprekend. Dit doe je op een handige manier met RouteLogic. Dit programma stelt je in staat om de kortste route te berekenen op basis van allerlei factoren. Denk aan het aantal adressen, verkeer- en weeromstandigheden, tijdvakken (bijv. 9.00-10.00u) en nog veel meer. Om de kortste route te berekenen nemen we jouw wensen mee, want door het slimme algoritme maakt RouteLogic de beste bezorgroute voor jouw bedrijf. Dat scheelt je flink in de kosten, want je bespaart tijd en brandstof.

De kortste route berekenen met meerdere adressen levert op dagelijkse basis een enorme tijdsbesparing als je dit slim doet met RouteLogic. Het zorgt er voor dat chauffeurs op zeer efficiënte wijze van locatie naar locatie rijden. Naast minder tijd kwijt te zijn aan het plannen doordat je dit autoamtisch doet, bespaar je ook nog eens brandstof. Doordat chauffeurs efficienter rijden bespaar je tot wel 30% in brandstofkosten. Grote kans dat je in veel gevallen minder voertuigen inzet dan wanneer je handmatig routes berekent.

Deze bedrijven berekenen de kortste routes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Variabele routes

Is je rit elke dag anders? Ook dan is de kortste route met meerdere adressen te bepalen via RouteLogic. Je kunt handmatig stops toevoegen met een Excel bestand of je koppelt je eigen systeem of webshop met onze API. RouteLogic gaat met alle informatie over jouw opdrachten automatisch voor je aan de slag met de kortste route plannen, zodat je rit zo snel en efficiënt mogelijk verloopt.

Meerdere voertuigen

Als je meerdere voertuigen hebt om jouw orders weg te brengen, weet je hoe complex het maken van goede bezorgroutes is. Routelogic maakt het je makkelijk. Plaats al je opdrachten in Routelogic en wij berekenen voor alle voertuigen de kortste route, tonen per voertuig waar de chauffeur heen moet en sturen jouw klanten een track-and-trace sms of e-mail hoe waarin staat hoelaat ze je kunnen verwachten.

Dit bespaart je op voorhand heel veel tijd. Die tijd bested je aan het overtreffen van de verwachtingen van jouw klanten door net even dat kleine beetje extra service of aandacht te geven. Ga aan de slag met de kortste routes berekenen met RouteLogic.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!