Ga naar inhoud

Alternatief voor Bing Maps

Op zoek naar een alternatief voor Bing Maps? Lees verder!  

Het vereenvoudigen van bezorgroutes en het creëren van een uitstekende bezorgervaring wordt makkelijker gemaakt met behulp van routeplanning software. Maar hoe maak je een weloverwogen keuze voor de software die het beste past bij jouw bedrijf?  

In dit artikel zullen we RouteLogic en Bing Maps met elkaar vergelijken op het gebied van automatisering, aantal stops en voertuigen, helderheid voor chauffeurs en jouw klanten. Op deze manier willen we je helpen de beste keuze te maken voor jouw bedrijf.  

Vergelijking met Bing Maps

Feature Bing Maps RouteLogic
Gratis Ondersteund Niet ondersteund
Uitgebreide betaalde versie Niet ondersteund Ondersteund
Meerdere voertuigen plannen Niet ondersteund Ondersteund
Track-and-trace SMS / E-mail Niet ondersteund Ondersteund
Chauffeursapp Niet ondersteund Ondersteund
Live locatie chauffeur zien Niet ondersteund Ondersteund
Route optimalisatie Niet ondersteund Ondersteund
Webshop of CRM koppelen Niet ondersteund Ondersteund
Bespaar minimaal 30% tijd en brandstof Niet ondersteund Ondersteund
Capaciteitsberekening Niet ondersteund Ondersteund
Tijdvaklevering Niet ondersteund Ondersteund
Laad- en lostijden instellen Niet ondersteund Ondersteund
Elektrische voertuigen plannen Niet ondersteund Ondersteund

Ben je op zoek naar een alternatief voor Bing Maps?

Met RouteLogic kun je gemakkelijk meerdere adressen plannen en routes maken voor meerdere voertuigen. Bing Maps heeft deze functionaliteit niet. Heb je veel opdrachten? Dan kan je RouteLogic koppelen aan je webshop, CRM of elk ander systeem via de API. Op deze manier komen al jouw opdrachten automatisch en zonder fouten in RouteLogic te staan zodat jij meteen kan starten met het maken van routes. 

RouteLogic werkt niet alleen voor een enkel voertuig, maar ondersteunt het maken van routes voor meerdere voertuigen in één keer. Bij het maken van de optimale routes wordt er zelfs rekening gehouden houden met aflevertijdvakken, capaciteit van het voertuig en bijvoorbeeld de werktijden van de chauffeurs.  

6 redenen waarom je voor RouteLogic kiest

Plan gemakkelijk gemengde wagenparken
Of je nu alleen diesel voertuigen hebt of ook elektrisch rijdt, RouteLogic is er klaar voor. Eén planning voor je gehele wagenpark.
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Vertrouwde routeplanning software van toonaangevende bedrijven

Routeplanner RouteLogic wordt gebruikt om ruim 300.000 bestellingen per maand te plannen

Is RouteLogic geschikt voor mij?

Met bovenstaande functionaliteiten biedt de software van RouteLogic een oplossing voor vele uitdagingen bij bedrijven die streven naar de meest efficiënte route. Maar hoe bepaal je of deze software geschikt is voor jouw onderneming? Daar hebben wij aan gedacht. Je kunt RouteLogic nu 7 dagen lang gratis uitproberen en de mogelijkheden testen of een persoonlijke demo aanvragen.

Mocht je tijdens deze eerste 7 dagen vragen hebben, dan is dat geen probleem. Neem gerust contact op met één van onze logistieke experts. Wij staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Momenteel wordt RouteLogic gebruikt om meer dan 300.000 opdrachten per maand te plannen. 

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!