Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Transport software

Met een enorme toename in online bestellen neemt ook het transport van deze bestellingen enorm toe. Transport software is dan iets wat al snel nodig blijkt en daarin biedt RouteLogic de meest efficiënte oplossing. RouteLogic is dé logistieke software die alle gemakken voor planners, chauffeurs en jouw klanten in een programma onderbrengt. Alle betrokken partijen worden met RouteLogic op een efficiënte manier op de hoogte gehouden, wat het bedrijfsproces doet versnellen.

Planners kunnen met de logistieke software heel specifiek de bezorging instellen en daarbij rekening houden met het weer, laden en lossen, de snelste route én de verkeerssituatie. Als transport software biedt RouteLogic net dat beetje extra, waardoor zeer nauwkeurig gepland wordt. Dat is voor de planner erg praktisch, die op deze wijze erg efficiënt met de tijd omgaat. De chauffeur weet precies hoe de dag eruitziet en jouw klant weet op een halfuur nauwkeurig wanneer de aflevering plaatsvindt.

Deze bedrijven gebruiken de transport software van RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Voordeel van best route mapping software

RouteLogic geeft planners de ruimte om met de beste route planning software de meest ideale route uit te stippelen, waardoor de bezorging zeer efficiënt zal verlopen. Vanzelfsprekend ontbreekt het niet aan tracking mogelijkheden, zodat de chauffeur te allen tijde gevolgd kan worden. Dit biedt ruimte om in te grijpen op het moment dat er vertragingen ontstaan.

Samen met een vrij specifieke duiding van aankomst, maakt dit RouteLogic tot een ideaal transport software systeem waar iedereen waarde uit haalt. Je weet waar de bezorger is, je plant nauwkeurig en de ontvanger hoeft niet de hele dag thuis af te wachten en heeft dus een prettige ervaring met jouw bedrijf op het gebied van bezorgen. Hierin vormt communicatie een belangrijke schakel, wat vanuit de applicatie mogelijk is.

Probeer onze transport software uit

RouteLogic is dé route tracking software om je eigen logistiek te verbeteren. Zelf ook de route management software uitproberen? Ontdek de mogelijkheden en maak een account aan. De transport software zal je absoluut niet teleurstellen!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!