Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Dé routeplanner voor transport

Voor een efficiënte manier van goederenvervoer heb je een praktische routeplanner voor transport nodig. RouteLogic is in deze jouw oplossing met een zeer fijne transport planner die je van alle gemakken voorziet. Deze routeplanner transport is geheel naar eigen wens in te richten dankzij de vele features, waardoor het als transport management systeem een naadloze aansluiting op jouw onderneming biedt!

Betaal per gebruik

RouteLogic is zo ingericht dat het een gebruiksvriendelijke transport routeplanner is. Dit wil zeggen dat je op een efficiënte en snelle manier de beste bezorgroutes samenstelt. Uiteraard gaat dat op basis van de adressen die bezocht moeten worden en hierin bekijkt het programma de snelste route. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met files, weersomstandigheden en eventuele speciale vervoerswensen zoals tijdvaklevering en laad- en loswerkzaamheden.

De routeplanner transport is ook zo opgezet dat je enkel naargelang je gebruik betaalt. Je betaalt dus nooit meer dan nodig en dat maakt het een zeer flexibel programma voor transporteurs, die het geheel naar eigen behoeftes kunnen instellen. Bezoeken je koeriers dagelijks veel adressen? Dan is het transport management systeem in jaarabonnement beschikbaar. Gaat het om af en toe een bezorging? Gebruik onze transport planner dan op prepaid basis. Het is geheel aan jou!

Deze bedrijven plannen hun transport met RouteLogic

RouteLogic routeplanner in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Diverse voordelen

RouteLogic komt als routeplanner voor transport met diverse voordelen. De adressen kunnen bijvoorbeeld vanuit diverse externe systemen ingelezen worden, wat natuurlijk een hoop tijd scheelt. RouteLogic zal dan de meest efficiënte route bepalen en dat eventueel op basis van tijdvakken, inclusief track & trace. Hierdoor weten de geadresseerden tot op de 30 minuten nauwkeurig wanneer de chauffeur langskomt.

Chauffeurs worden voorzien van een mobiele app, waardoor ze de transport routeplanner altijd bij de hand hebben. Bovendien levert de software je een flinke tijdsbesparing op dankzij de gepresenteerde routes en dat scheelt weer in de brandstof. Kortom, RouteLogic is als routeplanner voor transport jouw oplossing op maat. Probeer het nu uit!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!