Ga naar inhoud

RouteLogic: de beste home delivery software

Home delivery software, bezorgsoftware of distributie software die je écht helpt en problemen voor je oplost, is dan meer dan welkom. RouteLogic is de beste home delivery software met een speciale chauffeursapp. Lees hier alle voordelen van de home delivery software van RouteLogic.
Home delivery software

Home delivery software van RouteLogic

Een pakketje bestellen of eten thuis laten bezorgen: we doen inmiddels niets anders. De techniek achter al die bestellingen en de bezorging ervan, daar staan we wat minder bij stil. Maar wanneer dit je dagelijkse werk is en je als planner werkzaam bent bij een bedrijf dat ook bezorgt, dan weet je hoeveel hoofdpijn het kan geven om elke dag weer het goede pakje op de juiste plek te krijgen.

Waarom RouteLogic de beste home delivery software is

Wanneer pakketten bezorgen je dagelijks werk is, weet je hoeveel moeite het kost om de ingewikkelde puzzel van plannen, rijden, bezorgen en afleveren rond te krijgen. Home delivery software moet je helpen om die puzzel zo efficiënt mogelijk op te lossen. RouteLogic home delivery software maakt het plannen van bezorgroutes een stuk gemakkelijker. Alle orders uit een bepaalde regio of uit een heel land worden samengevoegd en de optimale route wordt berekend. Daarbij wordt rekening gehouden met files en de weersomstandigheden. Ook kun je onderbrekingen inplannen, zoals laad- en lostijden. Zo heb je een duidelijk beeld van de tijd die elke chauffeur nodig heeft om z’n route te rijden. RouteLogic home delivery software biedt meer, want verschillende goederenstromen vanaf verschillende punten kunnen worden samengevoegd en halen en brengen kan worden gecombineerd.

Deze bedrijven ging jou voor met de beste home delivery software

Alle voordelen van RouteLogic home delivery software op een rij

RouteLogic home delivery software biedt meer dan andere home delivery software. De voordelen op een rij:

  • Uniek aan de home delivery software van RouteLogic is de koppeling die mogelijk is met een webshop of met CRM-software. Dat maakt directe gegevensuitwisseling mogelijk en is efficiënt terwijl er minder kans op fouten is;
  • De chauffeursapp maakt het voor de bezorger van de pakketten heel gemakkelijk om zijn werk te doen, is beschikbaar voor elke telefoon en ondersteunt eenvoudig tekenen voor ontvangst en stuurt een sms of e-mail wanneer de bestelling is afgeleverd;
  • Routes maken voor meerdere chauffeurs, voor meerdere voertuigen en voor verschillende depots is mogelijk. De software berekent de meest efficiënte routes en zorgt ervoor dat de voertuigen optimaal ingeladen worden;
  • Je hebt live inzicht in de planning en de voortgang. Je kunt zien waar elke chauffeur is en of de planning gehaald kan worden. Directe communicatie met de chauffeur maakt het mogelijk om updates over de bestellingen te versturen;
  • Ideale communicatie met de klant: RouteLogic houdt rekening met de bezorging in het door de klant gewenste tijdvak, binnen een aangegeven periode en er worden automatisch track & trace-mails verstuurd, die de klant op de hoogte houden over het moment van bezorgen.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis

De beste home delivery software proberen

Je kunt RouteLogic gratis 7 dagen proberen met alle functionaliteiten. Wil je een demonstratie door van één van onze medewerkers? Ook dat kan. Maak een afspraak via onze website, zodat je binnenkort ook zelf kunt zeggen: RouteLogic is de beste home delivery software!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!