Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De beste route samenstellen

Zijn je chauffeurs veel onderweg? Wil je de chauffeurs van de beste route voorzien en alle routes zo efficiënt mogelijk samenstellen? Het komt uiteindelijk neer op de beste route samenstellen en daarvoor zijn verschillende middelen beschikbaar. RouteLogic is hierin de rittenplanner die net dat beetje extra biedt! RouteLogic is namelijk dé oplossing om je bezorgroute samen te stellen.

Via de applicatie maak je heel makkelijk bezorgroutes voor alle chauffeurs. Je leest afleveradressen in vanuit Excel of koppelt dit aan je eigen systemen, zoals de website of webshop, via onze API. RouteLogic ziet welke afleveradressen bezocht moeten worden en gaat aan de slag. De tool stelt de beste route samen. Dit wordt gebaseerd op de actuele verkeerssituatie, de snelste dan wel kortste route, het weer, specifieke tijdsafspraken en capiciteit van het voertuig. Op die manier rijden chauffeurs altijd super efficiënt hun bezorgroute, waardoor jij geld en tijd bespaart.

Volg alles wat er gebeurt

RouteLogic biedt de optie om diverse routes uit te stippelen en klanten weten door de track & trace e-mail en/of SMS precies wanneer de bezorger langskomt. Dit is op een half uur nauwkeurig, wat natuurlijk erg prettig is. Chauffeurs worden ook voorzien van een chauffeursapp, waardoor ze de uitgestippelde route inzien en de order- en contactgegevens van jouw klant bij de hand hebben. Daarnaast plaatsen chauffeurs opmerkingen bij de ordergegevens als dit nodig is.

Een route samenstellen met RouteLogic levert de nodige voordelen op. Het is een overzichtelijk programma dat met variabele factoren rekening houdt, wat een hoop tijd en moeite bespaart. Maar ook een efficiënt track & trace systeem is aanwezig en je betaalt enkel voor het aantal adressen dat je plant. Een voordeliger jaar- of maandabonnement kiezen behoort ook tot de mogelijkheden. Doordat het zo efficiënt werkt, bespaar je uren aan tijd. Ook het brandstofverbruik neemt af. Gunstig, niet?

Deze bedrijven stellen hun route samen met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Probeer RouteLogic nu zelf uit

Al deze voordelen ontdekken? We weten zeker dat een route samenstellen met RouteLogic je bedrijf voordelen brengt. Om het zelf te ervaren kan je jouw bedrijf aanmelden, zodat je de mogelijkheden van ons programma uitvoerig ervaart. Laat je verrassen door het efficiënte, overzichtelijke en praktische systeem!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!