Ga naar inhoud

Wat levert een delivery route planner jou op?

Ben je het handmatig plannen van routes zat? En ben je op zoek naar een delivery route planner die het plannen van routes een stuk eenvoudig maakt? Wij helpen jou graag!
Bezorgroute planner

Voordelen delivery route planner

Of jouw route bestaat uit 5 tussenstops, 10 tussenstops of 20. Elk bezorgbedrijf kan grote voordelen halen uit een delivery route planner. Want met een delivery route planner plan je de meest efficiënte routes, en zorg jij voor de beste bezorgervaring voor jouw klanten. Dat is wat je wilt.

Elke delivery route planner heeft zo zijn voordelen. De één biedt meer mogelijkheden dan de ander, maar iedere delivery route planner heeft hetzelfde doel: de meest efficiënte route met tussenstops maken. De software neemt de plaats in van een menselijke planner. Hierdoor ben je geen uren meer bezig om uit te rekenen wat de snelste route is voor de chauffeurs om hun route te rijden. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ook brandstof.

Efficiënte bezorgroute maken

Gemakkelijk routes maken

RouteLogic heeft niet alleen het doel om de meest efficiënte route te maken, maar RouteLogic is ook gebouwd om routes plannen voor jou makkelijker te maken en de beste bezorgervaring te geven. Daarom hebben wij mogelijkheden die je nergens anders vindt. Door middel van ons zelf ontwikkelde algoritme bereken je met één druk op de knop de beste route, rekening houdend met speciale bezorgsituaties. Versleep gemakkelijk opdrachten en voeg last-minute opdrachten toe, hoe makkelijk wil je het hebben?

Deze bedrijven maken al gebruik van RouteLogic

Bezorgroute plannen

De beste bezorgervaring met de delivery route planner

Zoals eerder aangegeven heeft iedere delivery route planner bepaalde features. De delivery route planner van RouteLogic bied je vele mogelijkheden om de beste bezorgervaring te geven aan jouw klanten. Zo stuur je met RouteLogic track en trace SMS en E-mail in je eigen huisstijl, toon je een dynamische aankomsttijd, kunnen klanten de voortgang van de route zien en stuur je een automatisch bericht bij vertraging. Zo maak je van je klanten fans, door ze de ultieme bezorgervaring te geven.
Beste bezorgroute

Plan direct routes met de delivery route planner

Zelf ervaren hoe makkelijk het is om routes te maken en het verschil ontdekken van RouteLogic? Start nu met RouteLogic en maak je eerste route!

Plannen zonder tool

  • Handmatig plannen
  • Routes gebaseerd op één wagen
  • Geen track & trace
  • Niet duurzaam

Plannen met RouteLogic

  • Eenvoudig opdrachten importeren
  • Meerdere wagens en chauffeurs
  • Track & trace via sms of e-mail
  • Bespaar tijd & geld

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!