Ga naar inhoud

Koerier-app (routeplanner software voor koeriers)

Een routeplanner software voor koeriers zorgt er voor dat koeriers geen omkijken meer hebben naar de dagelijkse routes. Er zijn verschillende koerier-app routeplanners met ieder zo zijn voordelen. Elke routeplanner heeft natuurlijk als doel om een route zo efficiënt mogelijk af te leggen. 

De voordelen van een routeplanner voor koeriers

Een koerier-app (routeplanner software voor koeriers) wordt steeds belangrijker voor professionele koeriers. Ze kunnen de koeriers namelijk veel werk uit handen nemen. Zo kunnen routeplanners niet alleen helpen bij het vinden van de snelste routes, maar ook bij het inplannen van pauzes en laad- en losmomenten. Een aantal routeplanners voor koeriers beschikken bijvoorbeeld over een mobiele chauffeurs applicatie. Met deze app kunnen koeriers de snelste routes vinden en files vermijden. Ook tekenen voor ontvangst of het versturen van een e-mail wanneer het pakket is afgeleverd, behoren tot de mogelijkheden. Dit maakt het werk van de koerier een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat ze meerdere pakketten per dag netjes kunnen afleveren.

Voordelen bedrijf klant

Voordelen voor het bedrijf en de klant

Een routeplanner voor koeriers heeft overigens niet alleen voordelen voor de koerier, maar ook voor de rest van het bedrijf én de klanten. Zo berekent de routeplanner altijd de beste en duurzaamste route voor de chauffeur. Hierdoor kun je als bedrijf veel onnodige benzinekosten besparen. Voor de klanten zijn er ook veel voordelen. Zo bieden een aantal aanbieders tijdvaklevering aan. Dit betekent dat de klanten op de hoogte worden gehouden met een track & trace-code, waardoor ze te allen tijde kunnen zien wanneer ze de koerier kunnen verwachten. We hebben voor jou de beste routeplanners op een rijtje gezet. 

De routeplanner voor koeriers van RouteLogic

Alle koeriers weten hoe belangrijk het is om dagelijks de snelste route te kunnen rijden. Door alle bezorgadressen in de goede volgorde te plannen, kun je voorkomen dat je heen en weer moet blijven rijden. Dit kan het bedrijf waarvoor je rijdt veel geld én tijd schelen. Toch is het handmatig berekenen van de beste route niet gemakkelijk. Je moet namelijk rekening houden met de rijsnelheid én eventuele files. Gelukkig is er een goede oplossing voor dit probleem. Een routeplanner voor koeriers zorgt er namelijk voor dat koeriers geen omkijken meer hebben naar hun dagelijkse route. Deze routeplanner voor koeriers wordt volledig voor hen geoptimaliseerd, waardoor ze altijd de snelste wegen rijden. Ben jij ook op zoek naar een goede routeplanner voor koeriers? Dan is RouteLogic de oplossing. Koerier-app RouteLogic (routeplanner software voor koeriers) biedt alle voordelen die eerder benoemd zijn. Waar wacht je nog op?

 

Features van RouteLogic

Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Koerier-app (routeplanner software voor koeriers)

Waarom je moet kiezen voor de RouteLogic routeplanner

Je hebt al meerdere voordelen van de RouteLogic planner voorbij zien komen. Naast alle voordelen die we al genoemd hebben, is het RouteLogic systeem ook nog eens zeer gemakkelijk te besturen. Door de overzichtelijke planning is de Koerier-app zowel voor de chauffeurs als voor de medewerkers op kantoor prettig om mee te werken. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht, waardoor miscommunicatie op de werkvloer voorkomen kan worden. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Koerier-app (routeplanner software voor koeriers)? Probeer RouteLogic dan nu gratis.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!