Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De beste route berekenen met RouteLogic

Zodra je bezorgers de weg op gaan wil je natuurlijk dat ze snel op hun bestemming zijn en zoveel mogelijk opdrachten per dag kunnen doen. Hierin is de planning cruciaal, want hoe efficiënter gepland wordt, des te meer resultaat er behaald wordt. De beste route berekenen is het belangrijkste. De beste route houdt rekening met de verkeerssituatie, persoonlijke wensen en meer. Dat alles komt samen in een prachtige totaaloplossing dat je met RouteLogic in huis haalt.

Meer adressen in minder tijd

De beste route berekenen doet RouteLogic op basis van diverse variabelen. Vanzelfsprekend zijn de adressen het belangrijkste en die kunnen zowel ingelezen worden vanuit een Excel bestand of een koppeling met jouw webshop of andere programma’s via de API. Met die informatie bekijkt de software wat de beste route is door middel van een routeberekening.

Die routeberekening kijkt naar adressen, de verkeerssituatie, het weer en houdt rekening met tijdvakken en de tijd die nodig is voor de aflevering ter plekke. Met de juiste speling en een optimale route berekening heb je als resultaat dat je zeer efficiënt werkt. De vele factoren die een rol spelen worden samengevoegd en op basis daarvan bepaalt RouteLogic de beste route om te rijden.

In de praktijk betekent dit simpelweg dat je meer adressen in minder tijd kunt bezoeken. RouteLogic neemt handmatig en foutgevoelig plannen uit handen!

Deze bedrijven berekenen de beste routes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Het beste overzicht

De route berekenen met RouteLogic zorgt er ook voor dat chauffeurs precies weten hoe hun dag eruitziet, hoe laat ze ergens arriveren, wat hun flexibiliteit is in alternatieve routes en meer. Dankzij de track & trace weten de geadresseerden ook tot op 30 minuten nauwkeurig wanneer de bezorger langskomt, waardoor zij niet een hele dag hoeven af te wachten.

RouteLogic houdt rekening met alles dat van belang is voor de beste route. Op basis daarvan zal het de beste route berekenen. Dat zorgt voor tijdswinst en je bespaart op de brandstofkosten. Kortom, een win-win voor jou, je klanten én bezorgers! Probeer het uit.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!