Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Zelf een autoroute maken

Bezorg je met jouw bedrijf zelf? RouteLogic is dan voor jou de meest efficiënte oplossing dankzij alle voordelen die het brengt om een autoroute te maken. Met RouteLogic haal je software in huis waarmee je op een overzichtelijke en praktische manier routes uitstippelt voor jezelf of je bezorgers. Tegelijkertijd volg je de bezorgers tijdens de route die gereden wordt, bekijk je live de stand van zaken en belangrijker nog: je levert meer adressen in minder tijd. 

Deze routeplanner waarmee je zelf een autoroute kan maken werkt op basis van kunstmatige intelligentie die zoekt naar wat de meest optimale route is op basis van live gegevens. Files worden zoveel mogelijk vermeden, er wordt geanticipeerd op het weer en andere potentiële ongeregeldheden worden omzeild. Denk hierbij aan wegwerkzaamheden of afgesloten routes, die je onderweg niet als verrassing tegen wilt komen.

Deze bedrijven maken efficiënte routes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

RouteLogic, hét programma om routes te maken

Een goede route wordt niet alleen bepaald door bovenstaande gegevens. Het is ook belangrijk dat jouw routeplanner rekening kan houden met wat jouw klant wil. Een specifieke datum en aflevertijd of zelfs een specifieke aflevervenster (bijv. 9.00u – 10.00u) en rekening houdend met gewicht of capiciteit van jouw auto. Routelogic zorgt ervoor dat al deze zaken voor je worden meegenomen en geeft je de meest efficiënte bezorgroute terug in enkele seconden.

Dit maakt RouteLogic een praktisch programma om routes mee te maken. Maar weet ook dat je meerdere auto’s via het programma kunt inplannen. Als je bijvoorbeeld een planner bent, dan heb je hiermee altijd een goed overzicht van welke route de auto gaat rijden. En belangrijker nog: je kunt ze volgen via het track & trace systeem. Dit is ook voor de eindklanten superhandig, want die weten tot op 30 minuten nauwkeurig hoe laat de bezorger langskomt.

Ontdek zelf de voordelen!

Een route maken die met alle factoren rekening houdt was nog nooit zo gemakkelijk. RouteLogic is jouw manier om een route te maken. Meld je aan en ontdek alle mogelijkheden die het te bieden heeft!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!