Ga naar inhoud

Autoroute maken

Bezorgroute plannen

Zelf een autoroute maken

Bezorg je met jouw bedrijf zelf goederen? Dan is routeplanner software voor jou de meest efficiënte oplossing dankzij alle voordelen die het brengt om een autoroute te maken. Met de software haal je een tool in huis waarmee je op een overzichtelijke en praktische manier een autoroute uitstippelt voor jezelf of je bezorgers. Tegelijkertijd volg je de bezorgers tijdens de autoroute die gereden wordt, bekijk je live de stand van zaken en belangrijker nog: je levert meer adressen in minder tijd. 

Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Autoroute op basis van Kunstmatige intelligentie

Dé routeplanner waarmee je zelf een autoroute kan maken werkt op basis van kunstmatige intelligentie die zoekt naar wat de meest optimale autoroute is op basis van live gegevens. Files worden zoveel mogelijk vermeden, er wordt geanticipeerd op het weer en andere potentiële ongeregeldheden worden omzeild. Denk hierbij aan wegwerkzaamheden of afgesloten autoroutes, die je onderweg niet als verrassing tegen wilt komen.

Deze bedrijven maken efficiënte autoroutes met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 

Autoroute maken met meerdere auto's

Met sommige software is het mogelijk om een autoroute te maken met meerdere auto's. Als je bijvoorbeeld een planner bent, dan heb je hiermee altijd een goed overzicht van welke autoroute de auto gaat rijden. En belangrijker nog: je kunt ze volgen via het track-and-trace systeem. Dit is ook voor de eindklanten superhandig, want die weten tot op 30 minuten nauwkeurig hoe laat de bezorger langskomt.
Rittenplanner Software

RouteLogic, hét programma om dé autoroute te maken

Een goede autoroute wordt niet alleen bepaald door bovenstaande gegevens. Het is ook belangrijk dat jouw routeplanner rekening kan houden met wat jouw klant wil. Een specifieke datum en aflevertijd of zelfs een specifieke aflevervenster (bijv. 9.00u – 10.00u) en rekening houdend met gewicht of capiciteit van jouw auto. Routelogic zorgt ervoor dat al deze zaken voor je worden meegenomen en geeft je de meest efficiënte autoroute terug in enkele seconden.

Gratis routeplanner

Ontdek zelf de voordelen!

Een autoroute maken die met alle factoren rekening houdt was nog nooit zo gemakkelijk. RouteLogic is jouw manier om een route te maken. Meld je aan en ontdek alle mogelijkheden die het te bieden heeft!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!