Ga naar inhoud

App route uitstippelen

Bezorgroute plannen

De beste app om routes uit te stippelen

Het op tijd leveren van pakketjes en goederen is een uitdagende taak voor bezorgdiensten. Het plannen van de optimale route kan tijdrovend en complex zijn, vooral als er meerdere stops en afleverpunten zijn. Bezorg je meerdere adressen op een dag en ben je op zoek naar de meest efficiënte route? Je bent niet de enige die tegen dit probleem aanloopt. Met de bezorgroute app bereken je de snelste en meest efficiënte route voor meerdere adressen. Niet alleen voor meerdere adressen, maar ook voor meerdere voertuigen. 
Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

Dé app om de meest optimale route te bepalen

De app van RouteLogic maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de meest optimale route te berekenen, op basis van verschillende parameters zoals de afstand tussen de verschillende stops, de verkeersomstandigheden, de tijdvakken, en de beschikbare tijd. Dit betekent dat bezorgbedrijven de best mogelijke route kunnen plannen voor hun chauffeurs, waardoor ze hun efficiëntie en productiviteit kunnen maximaliseren en de kosten kunnen verlagen.

Deze bedrijven stippelen hun routes al uit met RouteLogic

Rittenplanner Software

Route uitstippelen met de route planning tool

Het gebruik van RouteLogic en de RouteLogic app is erg eenvoudig. De bezorger voert de adressen in die bezorgd moeten worden en de app berekent vervolgens automatisch de meest efficiënte route. Onderweg dient het gelijk als navigatieapp, zodat je chauffeur precies weet waar, met wat en bij wie hij moet zijn. Een bijkomend voordeel van dit route programma is dat het brandstof- en tijdsbesparing oplevert, want de slimste route wordt altijd berekend met een klik op de knop. 

Gratis routeplanner

Ontdek onze digitale routeplanner

Zelf alle mogelijkheden eens ervaren? Probeer onze app voor route uitstippelen vandaag nog uit. Het enige wat je dient te doen is jezelf even aanmelden. Je kan gelijk aan de slag. We weten zeker dat je nadien niets anders meer wilt!

Voordelen voor bezorgdiensten

Het gebruik van de app van RouteLogic biedt diverse voordelen voor bezorgbedrijven.

1. Tijdbesparing
Met behulp van de RouteLogic app kunnen bezorgers hun route snel en efficiënt uitstippelen, waardoor ze tijd besparen bij het zoeken naar de juiste route. Dit kan resulteren in een snellere levering van goederen en een vermindering van de tijd die nodig is om de klanten te bedienen.

2. Kostenbesparing
Door efficiëntere routes uit te stippelen, kunnen bedrijven kosten besparen op brandstof, voertuigonderhoud en arbeid. Dit kan de winstgevendheid van een bedrijf verhogen.

3. Verhoogde klanttevredenheid
Klanten verwachten snelle en betrouwbare leveringen. Een efficiënte bezorgroute kan zorgen voor een snellere en betrouwbaardere levering, wat de klanttevredenheid kan verhogen.

4. Verbeterde efficiëntie
Met behulp van een app kunnen bezorgers sneller en efficiënter hun route afleggen, waardoor er meer pakketten kunnen worden bezorgd in dezelfde tijd. Dit verhoogt de productiviteit en de tevredenheid van de klanten.

5. Real-time updates
Met een app kunnen bezorgers real-time updates ontvangen over eventuele veranderingen in de planning of nieuwe opdrachten die moeten worden uitgevoerd. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen in de planning.

6. Vermindering van menselijke fouten
Door het automatiseren van de planningsprocessen wordt het risico op menselijke fouten verminderd, zoals het vergeten van een pakket op te halen of af te leveren. Dit verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening en vermindert het aantal klachten.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis

Veelgestelde vragen

Routeoptimalisatie is het proces van het vinden van de meest kosteneffectieve route voor een reeks tussenstops. Veel mensen denken dat dit betekent dat je de kortste afstand of snelste tijd moet vinden tussen punt A en punt B, maar dit klopt niet helemaal. Routeoptimalisatie wordt gebruikt wanneer u de rijtijd voor meerdere tussenstops wilt minimaliseren, terwijl u ook rekening houdt met een reeks complexiteiten, zoals tijdvensters voor klanten, voertuigcapaciteiten, chauffeursschema's en meer.
Het routeoptimalisatie-algoritme van RouteLogic is flexibel genoeg om een ​​breed scala aan routeringsbeperkingen aan te kunnen, zoals voertuigcapaciteit, tijdvaklevering, rijtijden en nog veel meer. Hierdoor kunnen bedrijven snel routes bouwen die passen bij hun bedrijfsmodel. Onze optimalisaties zijn gericht op het verminderen van het aantal voertuigen op de weg en/of het aantal gereden kilometers. Combineer deze twee dingen samen en bedrijven kunnen hun routeplanningstijd tot 95% verkorten en kosten zoals chauffeurslonen en brandstof minimaal 30-40% verlagen. Onze engineers zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de efficiëntie en flexibiliteit van ons algoritme voor routeoptimalisatie. RouteLogic heeft één van de meest robuuste en efficiënte routeringsalgoritmen op de markt.
De software van RouteLogic kan overal in Europa worden gebruikt, maar er zijn enkele beperkingen. Onze software gebruikt gegevens van Google Maps en OpenStreet Maps om respectievelijk adressen te vinden en routes te maken. Als jouw bedrijf zich in een gebied met onnauwkeurige kaartgegevens bevindt, kan je mogelijk problemen ondervinden bij het gebruik van ons platform. De beste manier om de kwaliteit van de kaartgegevens in uw regio te controleren, is door te proberen jouw gegevens in een gratis proefperiode te uploaden.

Routeoptimalisatie van RouteLogic is krachtig en efficiënt. We kunnen een groot aantal routeringsbeperkingen aanpakken, waaronder:

 • Tijdvaklevering;
 • Voertuigcapaciteit;
 • Vast of flexibel start- eindadres van de voertuigen;
 • Vast of flexibel start- eindtijd van de voertuigen;
 • Vaste of flexibele laad- lostijd per opdracht;
 • Vaste bezorgdatum of een datumreeks;
 • Rekening houden met verkeer- en wegwerkzaamheden;
 • Routes over landgrenzen heen;
 • Meerdere opdrachten verdelen over al jouw voertuigen of juist rijden met zo min mogelijk voertuigen;
 • Bepaal zelf de volgorde van je opdrachten;
 • Combineer bezorg- en retour opdrachten voor nog efficiëntere routes;
 • Voeg (spoed)opdrachten na de routeoptimalisatie toe met behoud van volgorde of calculeer je route opnieuw.

Je kan alle bovenstaande routeringsbeperkingen optimaliseren om:

 • Rijtijd te verminderen;
 • Afgelegde afstanden te verminderen;
 • Zo min mogelijk chauffeurs en voertuigen per route in te zetten;
 • Bezorg- en retouropdrachten combineren voor minder gereden km's en besparing op chauffeurskosten en brandstof;
 • Aflevertijden communiceren met jouw klanten via track-and-trace die kloppen!
We hebben de meest nauwkeurige voorspellende ETA's op de markt! Dit verbetert niet alleen jouw leveringsefficiëntie, maar, wat nog belangrijker is, je kan een 5-sterrenleveringservaring voor uw klanten creëren. Jouw klanten kunnen erop vertrouwen dat je keer op keer op tijd levert. Hoe doen we dit? Ons routeoptimalisatie-algoritme wordt mogelijk gemaakt door machine learning. We gebruiken elke maand honderduizenden leveringen om de nauwkeurigheid van ons algoritme voortdurend te verbeteren. De voorspelde ETA wordt naar jouw klanten gecommuniceerd met 60 min marge. Als de ETA bijv. 12.00u is dan zal de klant van jouw een bericht krijgen dat je tussen 11.30 - 12.30u bij hun aanwezig bent. Dit geeft je speling voor eventuele onverwachte vertragingen of als je de route toch iets sneller aflegt. 

Gaat het om één voertuig of juist meerdere voertuigen? Verschilt het transporttype of gaat het om meerdere adressen verdeeld over diverse soorten voertuigen op dezelfde dag? Het zijn allemaal variabelen die meegenomen worden in de route-optimalisatie software & app door RouteLogic. Hierdoor is de route-optimalisatie software geschikt voor zowel kleine als grote logistieke volumes. Je betaalt namelijk altijd naar gebruik.

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!