Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

De beste app voor routes uitstippelen

Rijden werknemers veel routes per dag en bezoeken jullie meerdere adressen per dag met meerdere voertuigen? Het is logisch dat dit zo praktisch en efficiënt mogelijk moet gebeuren en daarin is RouteLogic jouw antwoord. Het is dé app voor efficiënte routes uitstippelen en dat in de meest complete vorm. De belangrijkste voordelen van RouteLogic?

  • Voor één of meerdere voertuigen
  • Track & trace
  • Tijdvakplanning
  • De snelste route berekenen

Deze bedrijven stippelen hun routes al uit met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

RouteLogic: de route maker app die de belangrijkste voordelen voor jouw bedrijf allemaal heeft!

In feite is RouteLogic een routegenerator die op basis van de ingevoerde informatie de beste route uitstippelt. Hierbij houdt RouteLogic rekening met verkeerssituaties, het weer en meer, zodat de gepresenteerde route een naadloze aansluiting biedt met betrekking tot jouw onderneming. Dat uiteraard in de meest efficiënte vorm, waardoor je meer adressen bezoekt in minder tijd.

Route planning tool

RouteLogic is als app voor een route uitstippelen zo ingericht dat het als route planning tool in alle gemakken voorziet. Je kunt alle informatie van externe bronnen inlezen, opdelen in tijdvakken, adressen over verschillende auto’s verdelen en nog veel meer. Op basis van die invoer, die tot in detail aanpasbaar is, zal de routegenerator vervolgens per voertuig de beste route plannen.

Onderweg dient het gelijk als navigatie app zodat je chauffeur precies weet waar, met wat en bij wie hij moet zijn. Een bijkomend voordeel van dit route programma is dat het brandstof- en tijdsbesparing oplevert, want de slimste route wordt altijd berekend met een klik op de knop.

Ontdek onze digitale routeplanner

Zelf alle mogelijkheden eens ervaren? Probeer onze app voor route uitstippelen vandaag nog uit. Het enige wat je dient te doen is jezelf even aanmelden. Je kan gelijk aan de slag. We weten zeker dat je nadien niets anders meer wilt!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!