Ga naar inhoud

Alternatief voor Routitan

Ben je op zoek naar een geavanceerd, gebruiksvriendelijk alternatief voor Routitan om je routeplanning en optimalisatie te verbeteren? Zoek niet verder! Onze oplossing biedt alles wat je nodig hebt om je bezorg- en serviceactiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Lees hier alles over hét alternatief voor Routitan.

Vergelijking met Routetitan

Feature Routetitan RouteLogic
Route met meerdere adressen Ondersteund Ondersteund
Meerdere chauffeurs/voertuigen Ondersteund Ondersteund
SMS / e-mail notificaties aan klanten Ondersteund Ondersteund
Chauffeurs-app Ondersteund Ondersteund
Gepersonaliseerde Track and trace Niet ondersteund Ondersteund
Service tijd op locatie Niet ondersteund Ondersteund
Customer support Alleen in het Engels Gratis - NL + EN
Elektrische voertuigen plannen Niet ondersteund Ondersteund
Prijs per maand Vanaf € 59 Vanaf € 39,-
Actief updates en nieuwe mogelijkheden Niet ondersteund Ja, maandelijks
Alternatief voor Bumbal

Op zoek naar een alternatief voor Routetitan?

Routetitan is een slimme transport software voor de logistieke sector. Hoewel het een prima pakket is, kent Routetitan nog wel enkele uitdagingen:

  • De track & trace e-mailtjes en smsjes en ook de track & trace pagina zelf zijn niet zelf aan te passen naar je eigen berichten en huisstijl
  • Het is niet mogelijk om elektrische voertuigen of bakfietsen te plannen
  • Routetitan wordt niet meer actief ondersteund en doorontwikkeld (de laatste update is van juli 2022)

Op zoek naar een alternatief voor de routeplanner van Routetitan, omdat de routeplanner niet optimaal aansluit bij jouw wensen? RouteLogic is de oplossing.

De voordelen van RouteLogic op een rijtje.

Plan gemakkelijk gemengde wagenparken
Of je nu alleen diesel voertuigen hebt of ook elektrisch rijdt, RouteLogic is er klaar voor. Eén planning voor je gehele wagenpark.
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Klaar voor zero-emissiezones
Automatische herkenning van jouw adressen. Plan automatisch je routes in geschikte voertuigen rekening houdend met de zero emissiezones.
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Routes plannen

RouteLogic als alternatief voor Routetitan

RouteLogic is hét alternatief voor Routetitan wanneer jouw wensen niet overeenkomen met de functionaliteiten van Routetitan. De routeplanning software van RouteLogic heeft een enorm scala aan functionaliteiten en is erg eenvoudig in gebruikersgemak. Het werkt als volgt: je voert in één keer al je voertuigen in, importeert je opdrachten en RouteLogic berekent de meest efficiënte route voor al jouw ingevoerde voertuigen.

De chauffeurs rijden de meest efficiënte route aan de hand van de chauffeursapp. In deze app vinden de chauffeurs alle benodigde informatie. Denk aan de te rijden route en klantgegevens. Met de app stuur je je klanten een track en trace bericht via e-mail en/of sms. Op deze manier hou je je klanten op de hoogte wanneer hun pakket wordt bezorgd.

Koerier-app (routeplanner software voor koeriers)

Is RouteLogic geschikt voor mij?

Met bovenstaande functionaliteiten biedt de software van RouteLogic een oplossing voor vele uitdagingen bij bedrijven die streven naar de meest efficiënte route. Maar hoe bepaal je of deze software geschikt is voor jouw onderneming? Daar hebben wij aan gedacht. Je kunt RouteLogic nu 7 dagen lang gratis uitproberen en de mogelijkheden testen of een persoonlijke demo aanvragen.

Mocht je tijdens deze eerste 7 dagen vragen hebben, dan is dat geen probleem. Neem gerust contact op met één van onze logistieke experts. Wij staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Momenteel wordt RouteLogic gebruikt om meer dan 300.000 opdrachten per maand te plannen. 

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!