Ga naar inhoud

Last mile delivery in Nederland

In een compleet proces van een product bestellen is de laatste stap de verzending en bezorging. Gezien dat de laatste schakel betreft, wordt het ook wel last mile delivery genoemd. In Nederland zijn we gewoon geraakt aan online bestellen, gezien dat snel, efficiënt en erg praktisch is. Zeker nu steeds meer mensen gewoon thuiswerken. In dat kader is het belangrijk dat je als bezorgservice een goede controle houdt op last mile delivery in Nederland.

Gratis routeplanner

Efficiënte routes plannen

Routeplanner software is hierbij de oplossing, waarmee je wordt voorzien van software die de customer journey moet perfectioneren. Zie het als een feilloze laatste schakel in de gehele distributiestroom, wat niet alleen jou tijd en geld doet besparen, het is ook voor de consument erg prettig. Die ervaart immers een ideale koopervaring. Met routeplanner software software word je voorzien van alle middelen om de bezorging van A tot Z te verzorgen.

Ontvangstbewijs in last mile delivery

De laatste stap in het orderproces is de bezorging. Door de enorme groei in het aantal leveringen komt het steeds vaker voor dat een pakketje niet of niet op de juiste manier wordt afgeleverd. Met de software is het mogelijk om een ontvangstbewijs van de levering aan te maken en deze te ondertekenen. Hiermee geeft de ontvanger akkoord op de levering van het pakketje, en zullen er geen misverstanden ontstaan. Het is ook mogelijk om afbeeldingen in de app te uploaden van het pakkket als bewijs van levering. 
Routeplanner ontwikkeling

De toekomst van last mile delivery in Nederland

Consumenten verwachten tegenwoording steeds meer op het gebied van pakketbezorging. Vandaag besteld, morgen in huis is al bijna achterhaalt. Consumenten willen soms zelfs op dezelfde dag hun bestelling binnen hebben. Same-day delivery neemt dan ook razendsnel toe. Flexibiliteit heeft ook zo zijn inlvoed op de toekomst van last mile delivery in Nederland. Consumenten willen keuze hebben uit bezorgopties maar ook de dag en het tijdstip waaarop het pakket bezorgt wordt is belangrijk. De toekomst van last mile delivery in Nederland zal dus voornamelijk bepaald worden door de wensen en behoeftes van de consument. 
Bezorgroute plannen

Het complete pakket

Bij RouteLogic dragen we zorg voor de best mogelijke last mile delivery in Nederland. Dit doen wij met schaalbare software die naargelang diverse parameters op jouw specifieke dienstverlening in te stellen valt. Dit betekent in de praktijk dat de meest gunstige route in tijd en afstand continu berekend wordt, zodat de koerier nooit langer onderweg dan nodig is. De track & trace maakt het voor de ontvanger op zijn of haar beurt mogelijk de bezorging nauwkeurig te volgen.

Door te werken met vrij specifieke tijdvakken, is het ook niet langer noodzakelijk om bijvoorbeeld een halve of hele dag vrij te nemen. Dit is voor de consument dan weer erg gunstig en zo creëert RouteLogic voor beide partijen de best mogelijke omstandigheid met betrekking tot last mile delivery in Nederland.

Snelste route berekenen (met meerdere adressen)

RouteLogic, gespecialiseerd in b2b last mile delivery

RouteLogic is gespecialiseerd in b2b last mile delivery, waarbij wij de software aanbieden voor de zakelijke markt. Of je nu een kleine of grote bezorgdienst hebt, met onze software op maat bieden wij jou de best mogelijke oplossing om de last mile delivery in Nederland tot in de puntjes te verzorgen. Dat zelf eens ervaren? Dat kan! Je kunt de software geheel kosteloos uitproberen of anders een demo aanvragen. Maak er absoluut gebruik van.

 

RouteLogic in het kort

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Uniek algoritme voor de duurzaamste route
Met ons zelfontwikkelde en unieke algoritme berekenen we voor jou niet alleen de meest efficiente route maar ook de duurzaamste. We berekenen routes door geheel Europa. Dus wil je de grens over, dan is dat met RouteLogic mogelijk.
Routes voor meerdere voertuigen
Met RouteLogic bereken je bezorgroutes voor meerdere voertuigen, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je perfecte routes. 
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!