Ga naar inhoud

Zelf een route maken op kaart (app)

Bezorgroute plannen

Zelf routes maken

Als je meerdere adressen moet bezoeken, dan ben je al snel aangewezen op een routeplanner. Daarin zijn verschillende opties beschikbaar, met ieder zijn eigen voordelen. Welke routeplanner je hebt nodig verschilt per gebruiker. De één is heel uitgebreid en de ander is weer meer functioneel. Ondek op deze pagina hoe je zelf een route maakt.

Rittenplanner Software

Zelf efficiënte routes maken

Snel van A naar B is natuurlijk altijd het doel en daar helpt een routeplanner jou mee. Wanneer de route gemaakt wordt, houdt de routeplanner rekening met tijdvaklevering en het gewicht en de capaciteit van je voertuigen. Per voertuig wordt de meeste efficiënte route om te rijden bepaald. Zelf een route maken op kaart met behulp van een app is eenvoudiger dan ooit.

Deze bedrijven maken zelf routes met RouteLogic

Zelf routes maken met RouteLogic in het kort

Plan gemakkelijk gemengde wagenparken
Of je nu alleen diesel voertuigen hebt of ook elektrisch rijdt, RouteLogic is er klaar voor. Eén planning voor je gehele wagenpark.
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Live inzicht in voortgang routes
De live locatie zorgt ervoor dat jij op de hoogte bent hoe de route verloopt en zie je precies waar en hoever de chauffeur is. Zodat jij altijd op de hoogte bent.  
Bespaar minimaal 70% tijd en brandstof!
Door routes in RouteLogic te maken, bespaar je uren tijd met plannen per dag. Daarnaast bespaar je minimaal 70% brandstof, dankzij een efficiëntere en snellere routeberekening. 
Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Tijd besparen door zelf routes maken

De duur van een route is van heel veel factoren afhankelijk en de snelste route op papier hoeft niet per se de snelste route in de praktijk te zijn. Die factoren neemt een routeplanner mee bij het maken van een route, zodat je altijd de beste route gepresenteerd krijgt. Dit levert altijd een tijdsbesparing op.

Wil je plannen in tijdvakken? Heb je te maken met communicatie richting klanten? Wil je ook op afstand kunnen checken of je chauffeurs nog volgens planning rijden? Bekijk dan goed welke routeplanner deze functionaliteiten aanbiedt. Met RouteLogic kun je zelf een route maken en hier rekening mee houden.

Gratis routeplanner

Maak vandaag nog zelf routes met RouteLogic

Zelf ontdekken wat RouteLogic te bieden heeft? Ga direct aan de slag met zelf een route maken. De vele voordelen die het programma te bieden heeft zorgen ervoor dat je al snel zal inzien dat dit een fijne oplossing is. Zelf een route maken is zo gedaan en indien nodig heb je ondersteuning van diverse aanvullende features. RouteLogic biedt het totaalpakket aan en dat tegen een scherpe prijs!

Zelf een route maken op kaart in een simpele vorm of met alle toeters en bellen, zoals track-and-trace, tijdvakplanning, enzovoort... RouteLogic heeft het allemaal te bieden!

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!