Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Zelf een route maken

Als je meerdere adressen moet bezoeken, dan ben je al snel aangewezen op een routeplanner. Daarin zijn verschillende opties beschikbaar, maar de meest efficiënte is RouteLogic. Dit is hét programma om zelf een route te maken, waarbij rekening gehouden wordt met vele factoren.

Snel van A naar B is natuurlijk altijd het doel en daarin zoekt RouteLogic de beste route voor jouw bedrijf. Wanneer de route gemaakt wordt, houdt RouteLogic rekening met tijdvaklevering en het gewicht en de capiciteit van je voertuigen. RouteLogic bepaalt per voertuig de meeste efficiënte route om te rijden.

Deze bedrijven maken zelf hun routes met RouteLogic

Routes maken met RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

Bespaar veel tijd

De duur van een route is van heel veel factoren afhankelijk en de snelste route op papier hoeft niet per se de snelste route in de praktijk te zijn. Die factoren neemt RouteLogic mee bij het maken van een route, zodat je altijd de beste route gepresenteerd krijgt. Dit levert altijd een tijdsbesparing op.

Wil je plannen in tijdvakken? Heb je te maken met communicatie richting klanten? Wil je ook op afstand kunnen checken of je chauffeurs nog volgens planning rijden? Wij bieden al deze features en dat maakt zelf een route plannen met RouteLogic makkelijk. Met RouteLogic betaal je enkel naar gebruik, wat ook een voordeel is.

Ga vandaag nog aan de slag

Zelf ontdekken wat RouteLogic te bieden heeft? Meld je aan en ga direct aan de slag met zelf een route plannen. De vele voordelen die het programma te bieden heeft zorgt ervoor dat je al snel zal inzien dat dit een fijne oplossing is. Zelf een route maken is zo gedaan en indien nodig heb je ondersteuning van diverse aanvullende features. RouteLogic biedt het totaalpakket en dat tegen een scherpe prijs!

Zelf een route maken in een simpele vorm of met alle toeters en bellen, zoals track & trace, tijdvakplanning, enzovoort... RouteLogic heeft het allemaal te bieden!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!