Ga naar inhoud

Routeplanner Duitsland (meerdere adressen)

Bezorg je op meerdere adressen in Duitsland met meerdere voertuigen en ben je op zoek naar route planning software? Met route planning software plan je routes in enkele seconden, rekening houdend met wegwerkzaamheden en het weer. Weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Lees snel verder!

Routes plannen

Routes plannen in Duitsland

Wanneer je routes aan het plannen bent voor Duitsland heb je te maken met meerdere uitdagingen, uitdagingen die je tegen kan komen bij het plannen van routes zijn:

  • Handmatig routes plannen kost veel tijd en kan dus efficiënter.
  • Je wilt makkelijk kunnen communiceren met chauffeurs die onderweg zijn.
  • De geplande routes zijn niet efficiënt waardoor de routes meer tijd kosten en de kosten dus hoger worden.

Je bent niet de enige die dit probleem ervaart. Opdrachten bezorgen en deze routes zelf plannen is complex, wij willen het gemakkelijker voor je maken.

Routeplanner meerdere adressen

Routes met meerdere adressen Duitsland

Wanneer je een eigen bezorgdienst hebt, rijd je elke dag route(s) met meerdere adressen. Maar hoe ga je deze route het meest efficiënt plannen? Hierboven heb je uitdagingen kunnen lezen die jou waarschijnlijk bekend voorkomen. Daarom is het tijd om een routeplanner voor meerdere adressen te gebruiken. Een routeplanner voor meerdere adressen in Duitsland maakt voor jou de meest efficiënte route langs meerdere adressen.

Mogelijkheden RouteLogic

Koppel jouw webshop, CRM of andere applicatie

Jouw opdrachten automatisch in RouteLogic met de API-koppeling. Zodat jij geen handmatig werk meer hoeft te doen. Je kan opdrachten ook handmatig of via een Excel bestand toevoegen. 

Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Stuur Track-and-trace
e-mails/SMS
Laat je klanten weten hoe laat je er bent, per SMS en e-mail. Met de nauwkeurige en dynamische venstertijden weet jouw klant altijd precies hoe laat je komt. Zodat jij meer 5-sterren beoordelingen krijgt.  
Efficiënte bezorgroute maken

Efficiënte routes plannen in Duitsland

Het liefst wil je jouw routes zo efficiënt mogelijk plannen met een Duitse routeplanner. Dit kost jou het minste tijd waardoor de kosten ook zullen dalen. En dit is mogelijk! Met de routeplanner van RouteLogic maak je eenvoudig efficiënte routes. Importeer je opdrachten en RouteLogic doet de rest. Zo creëer je in enkele seconden de snelste route langs meerdere adressen. En dat is nog niet alles, RouteLogic bevat vele features voor de beste bezorgervaring.

Deze ondernemingen gingen je voor

Gemakkelijk plannen

Features van RouteLogic

Tijdvaklevering en laad-lostijden toevoegen in de planning? Check! Track en trace versturen per e-mail of SMS? Geen probleem! Automatisch opdrachten verdelen of meerdere voertuigen? Ook dat is mogelijk! RouteLogic bevat naast bovenstaande features, nog meer mogelijkheden. Een complete en veelzijdige routeplanner voor een 5 sterren bezorgervaring.

Duurzaamheid routeplanner

Duurzaamheid routeplanner Duitsland

De uitstoot van CO2 is in Nederland en in Duitsland een probleem. Een probleem wat opgelost moet worden en waar iedereen aan mee kan helpen. RouteLogic draagt op haar eigen manier een steentje bij. Door efficiënte routes te rijden, stoot je minder CO2 uit en bespaar je op brandstof. Als jij de software van RouteLogic gaat gebruiken help ook jij mee om de CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast wordt het gebruik van een elektrische bus ook steeds populairder. Wil je meer weten over het gebruik van elektrische bestelbussen? Wij hebben alles op een rijtje gezet wat je moet weten. 

Routeplanner Duitsland

Demo plannen met een expert

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van routeplanner RouteLogic in Duitsland? En wil je graag een demo plannen, zodat wij je haarfijn uit kunnen leggen hoe RouteLogic werkt en welke handige functies je kunt gebruiken? Plan een Demo! Hierin zal onze expert je meenemen in het plannen van duurzame routes met RouteLogic.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!