Ga naar inhoud

Routeplanner België

Bezorg je niet alleen pakketten in Nederland maar ook in België? Geen probleem! De routeplanner berekent routes door heel Europa. Je wordt niet beperkt door bepaalde landsgrenzen. 

Routeplanner meerdere adressen

Routeplanner België voor meerdere adressen

Het kan heel goed mogelijk zijn dat je zowel pakketten in België als in Nederland bezorgt, of alleen in België. Wanneer je pakketten bezorgt in België is het van belang dat de routeplanner waar je gebruik van maakt werkt in zowel Nederlands als in België. Het kan niet zo zijn dat wanneer je de grens overgaat de routeplanner in België opeens niet meer nauwkeurig is. Een routeplanner voor meerdere adressen berekent de snelste route met tussenstops voor jou. Hierdoor bespaar je geld, tijd en brandstofkosten.

Beste routeplanning software

Routeplanning software België

Een bezorgroute handmatig plannen langs meerdere adressen kost erg veel tijd en indirect dus ook veel geld. Je zou denken dat niet handiger en sneller kan? En dat klopt! Met routeplanning software wordt dit traject geautomatiseerd. Import je opdrachten via Excel, koppel jouw webshop of een ander systeem aan ons API en voila, de software berekent de snelste route voor jou. Wil je de route wijzigingen omdat je een bepaalde opdracht als eerst wilt afleveren? Geen probleem! Met de routeplanning software is het mogelijk om zelf de volgorde te wijzigen.

Duurzaamheid routeplanner

Duurzame routes plannen België

Hedendaags is duurzaamheid een belangrijk topic. Als onderneming zijnde kom je er niet meer onderuit om je steentje bij te dragen, en dat is belangrijk! Wanneer iedereen een steentje bijdraagt helpen we met z’n alle de wereld een stukje duurzamer te maken. Wij dragen daar ook aan bij. Met de routeplanner in België van RouteLogic bereken je de snelste en duurzaamste route. Zo verlaag je de CO2 uitstoot en bespaar je brandstofkosten. Bereken onderaan de pagina hoeveel jij bespaart met RouteLogic.

Deze ondernemingen gingen jou voor!

Features Routeplanning software RouteLogic

Ben je op zoek naar routeplanning software die al jouw problemen rondom routeplanning oplost? Dan is RouteLogic dé software die jij nodig hebt. Stuur track-and-trace e-mails of sms’jes, stel je laad-lostijd in en vermijd files! Dit is nog maar een selectie uit alle features die RouteLogic te bieden heeft. Bekijk hieronder wat er allemaal mogelijk is en waarom je de routeplanning software van RouteLogic moet aanschaffen.

Capaciteitsberekening
Laat RouteLogic rekening houden met de capaciteit van je voertuigen. Zo weet je zeker dat een route niet alleen in de beschikbare tijd past maar ook in het voertuig. 
Handige Chauffeurs-app
(iOS, Android en webversie)

Je chauffeurs weet precies wat er gedaan moet worden. Met de app navigeren je chauffeurs eenvoudig naar de adressen, tekenen ze voor ontvangst en automatisch een SMS of e-mail gestuurd als een bestelling is afgeleverd. 

Tijdvaklevering
Geef je klanten de keuze om de bestelling te laten leveren in een specifiek tijdvak. Wij houden in de routeberekening rekening met dit tijdvak en zorgen dat je binnen het afgesproken tijdvak op locatie bent.
Routeplanner Duitsland

Demo plannen met onze Business Developer

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van RouteLogic? En wil je graag een demo plannen zodat wij je haarfijn uit kunnen leggen hoe RouteLogic werkt en welke handige functies je kunt gebruiken? Plan een Demo! Hierin zal onze Business Developer je meenemen in het plannen van duurzame routes.

Bereken hoeveel je bespaart met RouteLogic

Maandelijkse besparingen wanneer je gebruik maakt van RouteLogic

Niet inbegrepen in dit bedrag: de verlaging van je co2 uitstoot, de toegenomen bezorgervaring bij je klanten en de lagere werkdruk bij je chauffeurs.

Probeer RouteLogic
7 dagen gratis
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!