Ga naar inhoud

Gratis routeplanner

Screenshot van het planningscherm op mobiel en desktop

RouteLogic is route optimalisatie software waarmee je gemakkelijk voor meerdere voertuigen en opdrachten perfecte routes maakt. 

Deze gratis versie kan je gebruiken voor maximaal 5 voertuigen en 50 opdrachten per route.

Professional en meer voertuigen/opdrachten? 
Ben je een professional en heb je meer voertuigen en opdrachten waarvoor je een route wilt maken?

Bekijk dan hier de uitgebreide versie van RouteLogic.

Gratis en inloggen niet nodig

Gratis routeplanner

Je bent uren per dag kwijt om routes te maken die efficiënt en logisch zijn.

Je hebt RouteXL al geprobeerd maar dat werkt omslachtig, langzaam en je kan maar voor 1 voertuig tegelijk een route maken. 
Google Maps heb je vast ook al eens geprobeerd, werkt redelijk maar de volgorde van opdrachten bepaal jezelf, dat is niet de meest optimale route. 

Je zoekt een tool waar je je voertuigen aanklikt en waar je al je opdrachten in plaatst, zodat er automatisch een route van gemaakt wordt. Dan zit je op de goede plek, want dat is precies wat RouteLogic doet. In de gratis versie kan je voor maximaal 5 voertuigen en 50 opdrachten perfecte routes maken.

Meer voertuigen of opdrachten?
Kijk dan eens op de uitgebreidere versie van RouteLogic. Je kan met de uitgebreide versie routes maken voor een onbeperkt aantal voertuigen en opdrachten. Ook krijg je toegang tot een handige chauffeurs app, zodat je chauffeurs precies weten wat ze moeten doen en hoe ze moeten rijden. Ook krijg je de mogelijkheid om track-and-trace SMS en e-mails te sturen naar je klanten. Je klanten weten zo precies hoe laat je langs komt. 

Gratis routeplanner
Je wilt sneller en gemakkelijker gratis routes maken. Hoe maak je een route planning die je tijd en brandstof bespaard? Gelukkig is er een oplossing, gebruik gratis route planning software en maak het je makkelijk. Met routeplanning software van RouteLogic maak je routes die rekening houden met o.a. tijdvaklevering en capaciteit. Gratis routes plannen is met RouteLogic een stuk eenvoudiger en sneller geworden.

Winnaar van LarAwards 2022
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!