Ga naar inhoud

Podcasts

RouteLogic in de Saas Bazen Podcast!

1 | Een SaaS product bouwen vanuit een digital agency – Niels Callenbach en Johan de With

Niels Callenbach, founder van routelogic.io spreekt in deze podcast met Johan de Wit van SaasBazen over RouteLogic, de SaaS oplossing voor het inplannen van geoptimaliseerde routes. Wat bijzonder is aan het verhaal, is dat Niels naast Routelogic een agency heeft, OrangeTalent, het bureau achter RouteLogic. Niels is dus een agency baas én saas baas. 

90-days Growth Plan

Niels en Johan zijn geen vreemden voor elkaar. Toen Niels RouteLogic bedacht had, wilde hij deze Saas oplossing gaan vermarkten. Om dit op de juiste manier aan te vliegen nam hij contact op met Johan de With van Nordhaven.

Samen met hem heeft RouteLogic een 90-days Growth Plan. Samen met een team van marketeers vanuit OrangeTalent zijn er, aan de hand van het plan, stappen doorlopen om RouteLogic in korte tijd standvastig in de markt te zetten.

RouteLogic vanuit een digital agency

In deze podcast vertelt Niels over de uitdagingen en kansen die RouteLogic met zich meebrengt. Hoe het is om een Saas oplossing en een bureau tegelijkertijd te runnen. Hoe hij zijn aandacht verdeelt, focus aanbrengt. En wat valkuilen en risico’s zijn. 

 

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!