Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Route optimalisatie planning met RouteLogic

De meest efficiënte en kostenbesparende routes rijden? Voor elke onderneming met een eigen bezorgdienst is de rit een variabele factor. Files, weersomstandigheden, wegwerkzaamheden, de te bezoeken adressen… allerlei aspecten die meetellen in hoe de rit uiteindelijk zal verlopen. Om hierin zo efficiënt mogelijk te werk te gaan is er RouteLogic. RouteLogic is de route optimalisatie planning software die zorgt dat jij tijd en geld bespaart!

Flexibiliteit van RouteLogic

Met route optimalisatie planning bekijk je op basis van de te bezoeken adressen wat de meest ideale route is. Met RouteLogic krijgt de chauffeur altijd de snelste route gepresenteerd, wat tijd en brandstof bespaart.   

De route optimalisatie planning software bekijkt op basis van adressen, verkeer, wegwerkzaamheden, los-en laadtijden en nog veel meer factoren wat de snelste route is, zodat er altijd tijdswinst behaald wordt. RouteLogic biedt track & trace, zodat jouw klanten tot op 30 minuten nauwkeurig weten wanneer de bezorger langskomt. RouteLogic is zo opgebouwd dat het met alles rekening houdt en dat maakt het geschikt voor kleine en grote logistieke volumes, aangezien je naar gebruik betaalt.

Vooraf plannen

Voordat de chauffeur op weg gaat, dient er natuurlijk al een routeplanning te zijn. Die routeplanning maakt RouteLogic in orde. Voer de adressen handmatig in of koppel je eigen webshop of software aan onze API, waaruit adressen automatisch ingelezen worden. Gaat het om een voertuig of juist meerdere voertuigen? Verschilt het transporttype of gaat het om veel adressen verdeeld over diverse soorten voertuigen? Het zijn allemaal zaken die meegenomen worden in de planning.

Deze bedrijven optimaliseren hun routeplanning met RouteLogic

RouteLogic in het kort

Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.

RouteLogic verzorgt een planning met de meest optimale routes.

Je krijgt alle tools ter beschikking om de meest optimale route te bepalen. In de praktijk zorgt dit voor een tijdsbesparing, omdat de route altijd de snelste of kortste zal zijn. Hierdoor kun je meerdere adressen inplannen op dezelfde dag. Ontdek zelf alle mogelijkheden van onze route optimalisatie planning software!

Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!