Ga naar inhoud
RouteLogic - logo wit Created with Sketch. Inloggen Account maken

Actie tot 18 januari 2021: GRATIS gebruik maken van RouteLogic!

Het zijn bijzondere tijden waar we in verkeren. Belangrijk om daarom naar elkaar om te kijken. Wie steek jij een hart onder de riem? Zoals Mark Rutte in zijn toespraak zei: "Kijk om naar elkaar". Met de feestdagen in het vooruitzicht is dit nóg belangrijker. De tweede lockdown heeft veel gevolgen. De horeca is al zo hard getroffen. En veel mensen zitten noodgedwongen zonder werk. 

Voor ondernemers, bezorgdiensten en meer...

RouteLogic steekt een hart onder de riem voor ondernemers en bezorgdiensten. Om hen te helpen tijdens de feestdagen. Want misschien moeten zij zelf wel bezorgen? Om juist hen te helpen, stellen wij onze tool tot 18 januari gratis beschikbaar voor iedereen die het nodig heeft. 

 

Gebruik maken van deze actie?

1. Maak een account aan 

2. activeer je account en vul al je gegevens in

3. Stuur een bericht naar: info@routelogic.nl

4. Wij nemen contact met je op

5. Je ontvangt van ons de credits

6. En dan ben je klaar om aan de slag te gaan. ๐Ÿš€

 

Stuur ons een mail en wij begeleiden je door de tool heen. We beantwoorden al je vragen en zorgen er samen met jou voor dat jij kunt bezorgen bij de klant. Helemaal gratis. Ook wanneer je nog vragen hebt over RouteLogic of deze actie, staan wij je graag te woord. Je kunt ons via onderstaande kanalen bereiken.

๐Ÿ“ž 0341-561341

๐Ÿ“ง info@routelogic.nl

Maak de beste bezorgroutes
Maak je optimale bezorgroute in enkele seconden met RouteLogic. Zo vermijd je files en houd je rekening met het verwachte weer met behulp van Artificial Intelligence.
Communicatie
Houd je klanten én chauffeurs continu up-to-date door middel van goede communicatie. Bij RouteLogic is het mogelijk om updates over de bezorging te versturen via e-mail of sms.
Voeg meerdere wagens toe
Met RouteLogic bereken je optimale routes met meerdere wagens, chauffeurs en depots. Met één druk op de knop maak je de meest efficiënte routes.
Importeer opdrachten

Voeg handmatig opdrachten toe, importeer met Excel of koppel via onze API jouw CRM, webshop of een ander systeem zodat je opdrachten direct in RouteLogic worden getoond. Super eenvoudig!

Stuur Track-and-Trace
Informeer jouw klanten per e-mail en SMS over de aflevertijd, met een nauwkeurigheid van 30 minuten. Je hebt de mogelijkheid om zelf de inhoud van de berichten aan te passen.
Gebruik de Chauffeurs-app
Chauffeurs krijgen een handige app die werkt op elke telefoon/tablet. Direct navigeren en alle informatie van de opdrachten binnen handbereik. 
Betaal naar gebruik
Je betaalt alleen voor wat je gebruikt: of je nou 365 dagen per jaar of alleen in de zomer rijdt en of je nou tien of honderden adressen per dag hebt. Al vanaf € 0,09 excl. BTW per adres.
Bespaar tijd en brandstof
Bespaar uren tijd met plannen per dag en tot 30%* brandstof door efficiëntere routeberekening. 
Test of jouw bedrijf klaar is voor routeplanning
Rijd je routes met meerdere wagens en chauffeurs?
Rijd je routes vanuit meerdere depots?
Moet je lastig vervoerbare goederen verzenden? Denk aan grote goederen zoals banken of versproducten die verkoeld vervoerd moeten worden.
Is het belangrijk dat je goederen gekoeld vervoerd worden?
Zijn standaard vervoerders, zoals PostNL en DPD, te beperkt voor jouw bedrijf?
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!
Benieuwd naar de uitslag? Laat eerst je e-mailadres achter!